Jun 5, 2011

Mau header sendiri..



Kui kui.. Aku jeles tengok header blog orang lain.. aku nak header jugak.. hehe.. software adobe tak de la.. sejak format berapa tahun yang lepas dah tak guna adobe.. abang laptop tu la kedekut tak nak masuk kan software photoshop ni.. nak cantum gambar kena pakai adobe kan.. guna apa lagi boleh?? hmmm.. 

Buat masa sekarang guna je la header sedia ada dari template ni.. tak pe nanti aku dah install adobe photoshop aku buat header sueperbs punya.. hehe.. 



7 komen SUEPERBS...:

Nor Suhaiza said...[Re perbs]

hik3...yg ni cntik..
;)

Freaky said...[Re perbs]

maaf pasal header anda tu.. tu snap skrin masa background tak habis loading blog lg.. huhu

Petang Yang Ceria

fawzeah zea said...[Re perbs]

hi cik sue,,nk header cntik2 blh temph kt sni murah taw.rm5

http://ddbshop.blogspot.com/

sue perbs.. said...[Re perbs]

@Nor suhaiza : thankiu2.. cantek2.. hehe
@freaky : its ok.. hal kecik je tu. heh
@fawzah zea : owh yeke.. nanti sy singgah ye..

Cik Teddy said...[Re perbs]

sue,kat sini pun ade jugak kalo nak tempah
http://bibirmerah-bibirmerah.blogspot.com/

Siti Nadzirah Zakariah said...[Re perbs]

saya pun pakai header leelou je cik sue. huhu.

sue perbs.. said...[Re perbs]

@Cik Teddy : thankiu for the info ye
@ Siti Nadzirah Zakariah : yg penting ada header.. hehe