Jun 16, 2011

Jom Join Bloglist Cik Bunny!



Cik Bunny dah dua kali ajak join bloglist dia.. sorry cik Bunny bukan tak nak join tapi asyik terlupa je nak wat entri ni..


syarat-syarat nya :

1) Follow Cik Bunny untuk sebarang update bloglist dan follow AsiaRoseHouse (sebagai promosi, tak follow pon x pe) - DAH-

2) Klik Churp Churp Cik Bunny dan Nuffnang (tak klik pon tak pe, start wat muka merayu sampai korang klik,lol  )  -DAH- (klik sy punye gak.. heh)

3) Wat entri bertajuk: Jom Join Bloglist Cik Bunny! -DAH-

4) Letak header Cik Bunny diatas dan linkkan ke entri ni. -DAH-

5)Tag 3 blogger dan pastikan diorang tahu





saya tag 3 Perfect Strangers..





7 komen SUEPERBS...:

lieynanilaz said...[Re perbs]

tq sudi tag saya...insyaallah akan join..)

Fee Hafeezah ketuk keyboard said...[Re perbs]

thanxx tag..bakal menyusul :)

NasZ said...[Re perbs]

macam best je..hehe..

SEGMEN PALING SIMPLE: BAGI SAYA SATU AYAT...

NasZ said...[Re perbs]

macam best je..hehe..

SEGMEN PALING SIMPLE: BAGI SAYA SATU AYAT...

Cik Bunny said...[Re perbs]

Terima kasih kerana sudi join bloglist Cik Bunny. Jom check senarai bloglist ni k http://inspirebunny.blogspot.com/2011/06/senarai-bloglist-cik-bunny.html

nurazlin mohamad said...[Re perbs]

klu free,jum meriahkan giveaway yg alin wat.

http://sangselembai.blogspot.com/2011/06/siapa-bertuah-dapat-baju-hari-raya-dari.html

Nor Fadila Rosli said...[Re perbs]

yeay dah follow awak..jom follow saya balik sambil buat blog walking..:)