Jun 8, 2011

First birthday sebagai BLOGGER..



Terima kasih kepada yang wish "happy birthday" tak kira melalui SMS, call,Facebook mahupun di blog ini.. 

Birthday kali ni macam biasa je.. tak ada sambut-sambut kat mana pun.. dari kecik memang tak pernah sambut birthday meriah-meriah ni..  Yang membezakan untuk tahun ni mungkin agak special sikit sebab dapat menulis entri di blog sendiri.. blogger la katakan.. ( layak ke jadi blogger? ) hehe.. memang seronok sebenarnya jadi blogger ni.. blogwalking baca entri.. banyak maklumat boleh dapat...  berkongsi minat, pengalaman, pendapat... join segmen, komen-komen, follow-follow, tambah kenalan.. 

ada yang positif ada yang negatif.. yang baik dijadikan ikutan yang buruk dijadikan teladan.. saya memang manusia yang banyak kelemahan tetapi saya akan berusaha menjadi manusia yang lebih baik... Insyaallah..



p/s: free kol maxis n celcom... terbiar mcm tu je kot.. huhu...

8 komen SUEPERBS...:

a pis of art said...[Re perbs]

happy birthday..smoga panjang umur n murah rezeki..

p/s: ye la sesangat xgune free call tu. =P

Freaky said...[Re perbs]

hepi befday.. semoga panjang umo, dimurahkan rezeki, berjaya dunia dan akhirat, berjaya dunia blog :D

IshakAuriskz said...[Re perbs]

╔♫╗────────╔═╦╗─♫╗╔╗─╔╗───
║╩╠═╦═╦═╦╦╗║╚╠╬╦╣╚╣╚╦╝╠═╦╦╗
║╦║╬║╬║╬║║║║╔║║╔╣╔╣║║╬║╬║║║
╚╩╩╩╣╔╣╔╬╗║♫═╩╩╝╚═╩╩╩═╩╩╬╗║
────♫╝╚╝╚═╝─────────────╚═╝
moga hepi2 slalu..=) xnk crdt free 2 bg kt sy, ;D

Siti Suriani said...[Re perbs]

selamat hari jadi! hehe

err..kalo siti bgi komen sikit jgn marah ek.. ermm.. actually, siti tak dpt nak baca tulisan awak sebb ur background dah tutup tulisan awak. so, awak kena pndai men kaler.. saya tak dapat bace sebab penggunaan kaler yg x sesuai.. ermm.. thanks.. :)

miss.Addin said...[Re perbs]

happy birthday :)

wish u all the best ! :)

semoga dipanjangkan umur & di murahkan rezeki .

sue perbs.. said...[Re perbs]

thanx
@a pis of art,
@Freaky,
@IshakAuriskz,
@Siti Suriani ,
@miss.Addin
for the wish..

@Siti Suriani: oh yeke.. tk abis load kot page ni... btw, thanx for the comment

suha said...[Re perbs]

hepi besday sweet girl (^_^)

sile aktif no sy n kol hehe

cpahniza said...[Re perbs]

ouhh hepy belated besday =)