Jun 14, 2011

BEN ASHAARI : 5 BLOG PILIHAN HATI




Segmen hari ini.. 5 blog pilihan hati... boleh pilih 5 je.. so ini blog yang saya pilih..


sebab dia blogger otai yang selalu menolong blogger-blogger lain


sebab dia kan tunang Khairul Fahmi.. heh.. suka baca cerita dia.. 



sebab cerita kartun dia best dan lawak..



sebab selalu berada di list teratas dalam bloglist (selalu update info baru)



pon sama.. suka singgah blog dan komen..



banyak lagi sebenarnya blog yang saya suka terjah... memandangkan nak 5 je, itu je la yang sempat saya senaraikan.. nak join klik SINI..



15 komen SUEPERBS...:

Hackers said...[Re perbs]

WOW...THANKS SUE..ADA JUGAK YANG MINAT BLOG HACKERS INI

SoLy SoLicious said...[Re perbs]

Datang berkunjung dari segmen abg ben... ^^

Nice blog :)

shopping2u said...[Re perbs]

singgah sni pulak :)

Amy Syaquena said...[Re perbs]

Singgah sini dari blog en,ben , follow kamu juga ada masa jemput singgah ke blog saya ye..

GaRy™ said...[Re perbs]

dtg dari blog BA... follow cne yer...

solomolo said...[Re perbs]

singgah sebab nak tahu 5 blog yang menjadi pilihan hati...

fyna said...[Re perbs]

singgah dari segmen abg ben.



jom singgah belog fyna.
http://inibelogfyna.blogspot.com/
:)

fyna said...[Re perbs]

singgah dari segmen abg ben.



jom singgah belog fyna.
http://inibelogfyna.blogspot.com/
:)

Tengku Nizam said...[Re perbs]

blog sy xde pon dlm list, hahaha

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...[Re perbs]

salam perkenalan... (^^,)
singgah sini pulak...
jenguk blog pilihan kat sini... hee~

::contengan hati::)) said...[Re perbs]

singgah dri blog BA ;)

emmajean said...[Re perbs]

hi singgah sini balik.... rajin2 lah folow and comment blog sy k ???

http://emmaeema.blogspot.com/

Golden Rose said...[Re perbs]

singgah utk tau blog pilihan hati anda...

http://thegoldenrosereturn.blogspot.com/

Zue Zoey said...[Re perbs]

Singgah utk tgk 5 blog pilihan hati kamu ^^

Ninie Dora said...[Re perbs]

ninie singgah sini..

entry trbaru ninie

http://kisahniniedora.blogspot.com/2011/06/jom-main-masak-masak.html

meh lee singgah :)