Jun 11, 2011

Bola oh bola..

Tiba-tiba rasa nak tengok perlawanan bola malam ni.. dah lama tak tengok bola.. kalau nak tengok kat stadium memang tak pernah la kan.. malam ni tengok kat tv 1 je la...

Seronok la penduduk Kelantan dapat cuti esok.. ini semua sebab piala FA kali ni melibatkan perlawanan antara pasukan Kelantan dengan pasukan Terengganu yang diadakan di Bukit Jalil .. Kelantan isytihar cuti esok demi keselesaan penyokong yang menonton di Bukit Jalil.. Terengganu cuti tak? huhu


Agak-agak Terengganu ke Kelantan yang menang malam ni? Aku tak tau nak sokong mana sebab aku sokong pasukan Malaysia je.. Kelantan ke Terengganu ke kita kan orang Malaysia.. hehe..

Ok lah.. dah start dah.. jom tengok bola..



p/s: tak jeles Kelantan cuti sebab aku memang tengah cuti... huhu

4 komen SUEPERBS...:

Najmah A. M said...[Re perbs]

sedang tengok! game malam ni boleh tahan kasarnya. baru kejap dah berapa banyak kad kuning keluar dah. tapi terengganu banyak control game setakat ni kan? ;)

agak2 siapa menang? kita sokong team yang menang. keke.

ps: ayah gi tengok kat kedai makan. baru feel dia kata. keke.

sue perbs.. said...[Re perbs]

tu lah.. ganas2 sume nye.. klu tngk kat stadium lgi feel kot.. hehe..

bagus2,, sokong yg menang ek.. hhaha

Najmah A. M said...[Re perbs]

kan? petang tadi dah nampak jejaka2 berbaju merah yang ramai berkumpul kat rumah my jiran hujung rumah. nak gi stadium malam ni. jauh datang...daripada kelantan nun. :)

selamat menonton bola la ye su. ;)

sue perbs.. said...[Re perbs]

wah.. merah... suke merah.. hehe.. biase la bile dh minat bola tu dri jauh pon sanggup dtg..

slamt mnonton bola gak Najmah..