Jun 29, 2011

Malaysia vs Chinese Taipei (Taiwan)..


image mr google


Tak tau pulak ada siaran langsung bola kat TV1.. bukak-bukak je Malaysia dah dapat 1 gol.. Gol pertama dari Syafiq Rahim.. alih channel tengok showdown kejap... bukak balik TV1.. eh Malaysia dah dua gol.. Gol kedua  jaringan dari Aidil Zafuan..

Okey dah tak mau alih-alih channel dah.. nak tengok bola sampai habis.. Tiba-tiba pemain Chinese Taipei iaitu Chen Po Liang pulak jaringkan gol pertama.. Bila tak tengok Malaysia gol, bila tengok Chinese Taipei pulak gol.. haisyh..

walaupun Malaysia menang 2-1 malam ni tapi kedudukan tu tak tetap lagi.. ada game di Chinese Taipei pulak ahad nanti... semoga Malaysia berjaya menewaskan Chinese Taipei..


so untuk keputusan malam ni.. Malaysia 2 - Taiwan 1... Tahniah Malaysia..





7 komen SUEPERBS...:

FIFIEY LYCHEE MARATION said...[Re perbs]

malaysia menang? horraayyy :)

farah ashikin said...[Re perbs]

aku nampak muslim.. tapi kecewa dia tak masuk.. uhukk

cik aisha said...[Re perbs]

tahniah...go msia..:)

Bella Bell said...[Re perbs]

malaysia boleh! :)


^^

sue perbs.. said...[Re perbs]

farah : haha.. kempunan ek? aku nmpak raja gopal.. hehe..

Najmah A. M said...[Re perbs]

wah. awak tengok? kitorang tengok jugak. walaupun agak sedih sebab pertahanan malaysia agak leka bila minit2 akhir tu...tapi tak apalah. 2-1 milik malaysia. cuma diorang kena work hard sikit dalam game ahad ni. bukan senang nak menang kat tempat lawan. all the best team malaysia! ;)

sue perbs.. said...[Re perbs]

@Najmah A. M : betul2.. tk leh leka mcm smalam lgi.. harap menang la next game..