Jul 18, 2011

Tengok Harry Potter - wayang kosong?

Semalam aku pergi Mid Valley dengan abang dan kakak ipar nak tengok cerita Harry Potter and the Deathly Hallows part two.. Baru keluar 14 Julai lepas.. bila masuk hall 7, fuhh.. kosong..

Suasana wayang yang kosong..

Wah pelik-pelik.. tak kan tak ada orang nak tengok Harry Potter ni.. lama jugak la tunggu dalam tu tak ada orang yang masuk.. memandangkan tak start lagi, aku pergi la toilet ( dah start nanti susah nak keluar ).. bila bukak pintu, ooohhh.. ramai tunggu kat luar.. eh, kitorang masuk awal sangat ke.. nampak sangat terlebih excited.. tapi masa nak masuk tadi tak ada orang halang masuk pun..

Hehe.. Harry Potter wayang kosong? memang tak la kan.. kitorang beli tiket wayang ni pagi-pagi semua penuh.. tinggal tiket untuk malam je.. itupun tinggal seat bahagian depan je.. huhu.. mendongak la kitorang yang kat depan ni.. hall dia pulak kecik je.. 2 jam lebih mendongak, lenguh jugak la kepala ni.. 


Harry Potter and the Deathly Hallows...

Sebenarnya aku bukan lah peminat tegar Harry Potter.. banyak jugak la episod Harry Potter ni yang aku tak tengok.. tapi bila tengok cerita ni malam semalam.. best-best.. memang best cerita ni.. part yang sedih tu bila Harry Potter mati... aku dengar ada suara orang nangis tau masa Harry Potter mati tu.. hehe.. kalau nak tahu kena tengok la.. nak cerita lebih-lebih nanti panjang menjela pulak entri ni.. 






12 komen SUEPERBS...:

Marina said...[Re perbs]

ingat tersalah panggung...weee~

sue perbs.. said...[Re perbs]

@Marina hehe.. dh btul dh panggung tu

Freaky said...[Re perbs]

haha sangat tidak percaya wayang kosong :D

Cik Baju Kurung said...[Re perbs]

harry potter mati ?? waaa .. macam nak pegi tengok je . ;)

cik pip said...[Re perbs]

wah...x mungkin HP mati..alaaa...~~

H.J said...[Re perbs]

orang dah tak minat da harry

ArulchelseA said...[Re perbs]

sama la aku pun dulu tk mint..tp lepas tgok yg lepas2 jd mint lak nk ikut..kih kih kih

Bro ahmad said...[Re perbs]

wahh sampai mcm tu exited nye dia...best tak harry poter tuh..dah last terlambat hmmm

Najmah A. M said...[Re perbs]

harry potter mati?! NOOO! ala...confirm la nangis nanti. waaa. eh eh...saya lagi suka draco! tom felton you! :P

Najmah A. M said...[Re perbs]

tak menangis langsung la suhaida. tadi hall kosong. sebab dah agak lama kut. so yeap. memang kosong. pukul 11am tadi.

not bad. tak sedih mana la tapi. beria la ingatkan nak nangis kaw kaw. sedikit kecewa la jugak. keke. tapi still, puas hati. XD

sue perbs.. said...[Re perbs]

@Najmah A. M haha.. kite pun tk nanges gak.. haritu tngk weekend n baru gak.. sbb tu pnuh...

sue perbs.. said...[Re perbs]

@Bro ahmad bole tahan la jugak.. biase la org blanje sbb tu excited.. hehe