Jul 18, 2011

Juvana - chat dengan Apek, Ayam, Daim dan Botak..



Usha wall Facebook Juvana tadi.. siapa nak livechat dengan Ayam dan Apek boleh chat pukul 8 sampai 9 malam ni.. siapa nak chat dengan Daim dengan Botak boleh chat pukul 10 malam nanti.. 

Boleh tengok diorang live lagi.. kot kot ada yang  nak tengok diorang atau nak chat dengan diorang boleh la pergi kat TV3 LIVE CHAT ni.. tengok diorang melalui web cam kat SINI..



Ayam dan Apek di Live Stream





4 komen SUEPERBS...:

Efa said...[Re perbs]

Best ek?? nak kena download la..=D

Anonymous said...[Re perbs]

tadi tak dapat tgk juvana :(
kne tgok kt tonton

jom terjah :

ArulchelseA said...[Re perbs]

akhir yg mngejutkan.. tp bila daim dah kena tikam tu lepas tu mcm ok je.. bila dia cari keset dia kat api tu..senang je elok kan..kih kih kih

sue perbs.. said...[Re perbs]

@Efa best2..

@ArulchelseA haha.. mcm sihat je kan wlupun dh kene tikam