Jul 20, 2011

Buta Twitter..


Assalamualaikum semua muslim.. perasan tak button Facebook dan Twitter kat sebelah tepi blog ni?

FB dan Twitter..

Itu tandanya saya ada FB dan Twitter.. hehe.. standard la tu kan.. tapi sebenarnya walaupun ada Twitter, saya tak pernah menggunakannya.. hehe.. saya tahu follow aje..  tengok ni..


Kosong...


Apa daaa.. langsung tak pernah tweet.. dah berapa lama bukak akaun ni dah .. tak ingat dah.. hehe... sebenarnya tak tahu nak tweet apa.. 

Sekarang ni pun dah jarang nak update status kat Facebook.. tahu like status orang je.. serius tak ada idea nak tulis apa kat facebook tu.. huhuhu.. 


kot-kot ada yang nak add, add je.. orang add saya approve je kecuali orang-orang yang berniat jahat.. especially anonomoys.. begitu je twitter.. 






10 komen SUEPERBS...:

SoLy SoLicious said...[Re perbs]

sy pun ade twitter.. follow la sy kalo sudi..teheee.. search aje solysolicious

nurul afika said...[Re perbs]

sama lah..buta twitter gak nih..hehe

sue perbs.. said...[Re perbs]

@nurul afika hehehe.. ade geng

sue perbs.. said...[Re perbs]

@SoLy SoLicious hehe.. okey nanti sy follo

kimiez said...[Re perbs]

penah gak nak bukak acc twitter..tp takut tak terjaga so xdelah acc twitter sampai sekarang..

cx's said...[Re perbs]

alahai. tkpe. nty ade la tu yg tweet awk.. :) btw, student UiTM? jom join my segmen for UiTM's student here.
segmen cx's :geng UiTM by campus

NasZ said...[Re perbs]

saya pun ada gak tapi tak pernah buka pun..haha..

MOHD NASER.com

Qaseh dalia adelia said...[Re perbs]

superbb hehe ... ade gak twit tapi jrg on

cik pip said...[Re perbs]

ada twiter gak tapi dah berapa thun xbukak..haha

Ezad Skytech said...[Re perbs]

ada twitter jugak tapi da berapa lama da tak buka...haha~