Jul 19, 2011

Juvana - Poco - Poco style sekolah Wira Bakti..

Pesalah Juvana pun ada poco-poco jugak.. tapi lain sikit.. dah tengok ke? hehe

-


oh ye.. kalau korang nak Juvana 2 ada, korang like la page JUVANA ni.. mengikut kata admin page tu, kalau ada 100 ribu like, dia akan usaha paksa untuk buat Juvana 2 pulak..





9 komen SUEPERBS...:

Freaky said...[Re perbs]

erk juvana 2 ? bunyi macam best je ni

YAYA AZURA said...[Re perbs]

nak juvana2 !

syerz eyryn said...[Re perbs]

aihh ! juvana 2 ?
wah ! ta sbar2 laa mcm nie. . hehe. .
like DAIM !

syerz eyryn said...[Re perbs]

aihh ! juvana 2 ?
wah ! ta sbar2 laa mcm nie. . hehe. .
like DAIM !

sue perbs.. said...[Re perbs]

tpi blum ckup lgi 100k like.. dah like ke? hehe..

Qaseh dalia adelia said...[Re perbs]

citer best ,,, mesti ramai yg nak

Diana @ bilakukatacinta said...[Re perbs]

tp dengan syarat dikekalkan watak tuh.. (tp same ke nt? bkn deme seuma dah insap ke? takdelah botak kaki buli...apek sengal2 unta....komeng.guard kat sekolah..kan semua dah berjaya..)

NasZ said...[Re perbs]

bleh plak camtu ek? haha..

jemput ke blog saya..

MOHD NASER.com

schaze zainn said...[Re perbs]

mesti lagi BEST ni :)

kalau watak sama mesti LAGI BEST! :)