Jul 25, 2011

Menyepi sekejap..


Aku agak menyepi hujung-hujung minggu ni.. bukan la busy sangat..sabtu pergi amali kereta dan ahad pergi amali motor.. tak dapat-dapat lagi lesen L.. selagi tak cukup 6 jam amali.. huhu.. 

Nak blogwalking tapi bila broadband sudah over limit, faham-faham je la.. sungguh malas nak tunggu loading.. ni kes asyik tengok live stream je la ni.. download macam-macam.. lappy ni pun dah semakin slow.. nak kena servis ni..

Satu lagi tabiat aku, aku suka bukak web banyak-banyak.. dan bile bukak new tab je.. jadi la macam ni..

tab yang terlampau banyak..

aku selalu biarkan je tab-tab tu sebab malas nak search bayak-banyak kali.. itu pasal la slow kot.. hehe.. 

puasa dah nak dekat ni, tak sabar rasanya nak menyambut bulan Ramadhan.. bagi yang wanita terutamanya, dah habis ke ganti puasa? 







4 komen SUEPERBS...:

H.J said...[Re perbs]

haha..sama la kita..stail bukak tab bnyak2..tapi speed tenet slow jek..

Bro ahmad said...[Re perbs]

tak jugak..setiap blog looding dia berlainan..speed dan berat ambil peranan..sue timbang blog sueperbs.blogspot.com/ 117.47 KB 1.4 seconds 0.01 seconds

berat ok tapi load time 1.4 sec kalau bawah dari 1 load time bagus,

timbang kt iweptool.com kalau nak test blog..d

sue perbs.. said...[Re perbs]

@H.J senang bukak sume.. tk yah nk tunggu satu2 loading

sue perbs.. said...[Re perbs]

@Bro ahmad oh ye ke.. nanti nk ty la..