Jul 25, 2011

BEN ASHAARI TANYA BERANI KE KRITIK BLOG AKU ?




Berani ke nak kritik blog ni? hehe.. takut jugak nak suruh orang kritik ni.. untuk segmen ni kena berfikiran terbuka.. kritikan juga haruslah membina.. ^_*

nak join klik SINI





18 komen SUEPERBS...:

Panggil aku Han said...[Re perbs]

side bar klau buat sebelah mesti nmpk kemas :)
btw nice blog...

http://sempoi-zone.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

H.J said...[Re perbs]

kartun kat bawah tu buang la..tak nampak sy tengok..hehe

hajar said...[Re perbs]

ermmm...x reti nk kritik la... dtg singgah jer boleh ler..

miss dynda said...[Re perbs]

nice, tp lmbat loading la.. ke tenet sy yg lombab? hehee..

*jp lg dynda follow balik :)

MiSs ChUbBy ChEeK said...[Re perbs]

tak ada benda la nak kritik..ok jer kat mata nie...nice blog...

http://misschubbycheek.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Mimie. said...[Re perbs]

background blakang serabut skit.tp still nice. :))

cili_kering said...[Re perbs]

salam..=)
nice blog...
bunga2...heheh~~

btw tq singgah ye..=)

**YaNa YassiN** said...[Re perbs]

kalau buat background post putih lagi chantek kot, senang nak baca.

Thanks kritik YY :))

ɀʉɱʁɩ said...[Re perbs]

bebunge bungi hoho..tq singgah..:)

AnAk dEneSor said...[Re perbs]

hye dear..thanx cz komen..ske yea denesor 2..hihi

okeh dear..klo bole kn dear u tukar font cz kecik x nampak n tukar warna font sekali yea..cz tenggelam..i lagsg x nampak ape u tulis..u pkai bckgrnd hitam klo pkai kaler putih untuk tulisan sgt semartttt tau..hihih

itu je=)

Myra Jay said...[Re perbs]

Thanks sudi kritik my blog, MJ memang suka boh gambaq dalam blog :-)

Background kaler kat entry dan sidebar ok cantik, warna lembut.. cuma kat belakang nampak kalerfull sikit.

Dan 1 lg letak header baru nampak lebih bersemangat :-)


http://normj1001.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

i'm ezza haniza said...[Re perbs]

haii..datangg nak kritik..blog yang simple dan comel macam tuan dia...hihi


terus follow!

http://takkeciksgtpown.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Aliah said...[Re perbs]

side bar dah buat 1 dah cukup :)
keep it up
http://aliahhusna.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

aida4eva said...[Re perbs]

awakkk..xnampak la tulisan ni kaler biru..

saya rabun sikit..huhu

Lulu Caldina said...[Re perbs]

Betul tak berani nak kritik..ngee.. ;)

http://lulu-pages.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Mrs. Farhan said...[Re perbs]

Yg kat bwah tu buat satu je sidebar k. X payah dua sidebar. Blog archive berjela sgt. Nnti buatkan scrollbar untuk blog archive k. =D

Kritikan dari seorang pengguna berukben edisi siput sedut. Harap maaf andai terkasar bahasa. =D

http://sayasibudakopto.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

zarahanggun said...[Re perbs]

Cool blog!!

ZAC juga ada give away contest , kira jumlah duit syiling mudah sgt, menjemput tuan tanah dan semua orang utk join, siapa yg teka betul dpt keychain pilihan patern dan letak nama sendiri, apa lagi klik la link ni utk join.
minta izin tuan rumah dan sy add as follower tuan rumah sebab bg tumpang lalu dan kalau sudi follow la balik. TQ

petuapakar said...[Re perbs]

Blog yang menarik, Pakar loike. Masih ade ruang untuk ditingkatkan. Gudluck yer....Pakar followklik sini untuk follow saya kembali