May 5, 2011

Gambar Siapa Di Screen Handphone Saya..



Selalu baca entry je dari blog Hackers ni sebab banyak info boleh dapat... teringin pulak nak join segmen dari mr Hackers.. segmen kali ni...

Segmen Hackers : Gambar Siapa Di Screen Handphone Anda?



wokeyh... tak nak sorok-sorok lagi.. ni la gambar wallpaper hp saya yang tak seberapa ni... heheh



my wallpaper..


mana gambar nya? 

"tu la dia orang hijau tu..  teman sehati sejiwa saya.. peneman kemana sahaja saya berjalan.."

hehe.. tu sebenarnya application la... namanya 'Walk Mate'.. cuma jadikan wallpaper lepastu bila berjalan ke mana-mana letak la dalam poket ke dalam beg ke... nanti benda tu akan mengira berapa step yang kita dah jalan untuk hari tu.. 

kalau tengok pada tarikh kat hp tu nampak sangat gambar tu dah lama... gambar tu sebenarnya dari entri ni.. tapi memang sejak beli hp tu sampai la sekarang saya masih pakai wallpaper ni..

kenapa saya guna wallpaper tu? sebab saya nak tengok tahap saya berjalan tiap hari.. kalau tengok kat wallpaper tu, orang tu sampai jadi warna hijau sebabnya dah sampai 10 000 steps.. maksudnya dah mencapai 'health goal'.. bila tengok wallpaper saya tau la saya ni dah banyak berjalan ke tak... 

percaya atau tidak, tu je la sekali saya mencapai 'health goal' tu.. hehe.. 



p/s: nak letak gambar bf masalah nya tak ada... macam mana tu? hehe

7 komen SUEPERBS...:

Hackers said...[Re perbs]

terbaik hackers pernah baca

sue perbs.. said...[Re perbs]

thanx hackers krn baca..

Hackers said...[Re perbs]

hackers dtg check entry...nntkan keputusannya

Hackers said...[Re perbs]

tahniah!!!!kamu menang!!!!

sue perbs.. said...[Re perbs]

oh ye ke... thankiu2.. first time mnang ... hehe

Silent Thinker said...[Re perbs]

wah..tahniah2..unik wallpaper tue

sue perbs.. said...[Re perbs]

thankiu silent thinker.. ^_*