May 27, 2011

Nyorok-nyorok pulak dia..

Ruang Followers ni suka main nyorok-nyorok tau.. kejap ada kejap tak ada.. 




Rupanya banyak jugak blog yang tak ada button "follow" ni... tapi bila tengok kat blog ini, ada je button "follow" tu.. 


nak join segmen BSB,  tapi memandangkan tak jumpa button "follow", nanti-nanti la saya join.. 


Sunah Sakura bagitau mungkin sebab template blog dia guna template blogspot .. yang guna template lain tu la yang tak ada ruang "follower".. macam tu ye... hmm.. 

template blog ku..

tak terfikir lagi nak tukar template sebab saya rasa template blog saya cantek... hehe... (sekali sekala perasan tak apa..).. ikut citarasa masing-masing la...


p/s: masih belum ada header sendiri..

1 komen SUEPERBS...:

~syue~ said...[Re perbs]

blog demam lah tu hehe