May 18, 2011

Selamatkan akaun dari malware dan kena hack...





Dengar cerita selepas page HotFM kena hack, page Heliza dengan Linda Onn pun kena jugak ye?


Ni ada rakan blogger berkongsi cara nak elak akaun FB kena hack.. check kat akaun setting dan buka kat account security.. ubah setting macam ni..




untuk scan blog scan kat onlinelinkscan.. pastikan blog anda safe.. hapuskan virus... dengki la tu dengan bloggers..

info dari salim dan MO

3 komen SUEPERBS...:

☀ Izzaty Hedry☀ said...[Re perbs]

bgus entry ney .. zaty dh pkai https sja virus kt fb y mula2 ritu lgi.. thnx 4 info..:)

zacky ~786~ said...[Re perbs]

thnks kongsi .. :D

shafmechy said...[Re perbs]

nk cuba la =) takut jugak klu kena