May 10, 2011

Nanti I follow..




Sekarang kat library, tengah berusaha di saat-saat akhir nak siapkan final project paper.. sejuk nya kat sini.. tak bawa sweater pulak tu.. macam nak beku rasanya dalam ni.. kat luar macam mana? hehe..


Malas nak guna broadband, aku guna wireless UiTM je.. nasib baik Facebook boleh buka tapi tak boleh chat je la... huuu... tak apa, memang diorang suruh aku buat kerja.. 


yang penting blog boleh buka, boleh blogwalking, boleh update... cuma satu je masalah sekarang tak boleh nak follow.. kena block pulak... tak apa.. aku memang sentiasa membalas kunjungan orang dan walaupun orang tak jemput pun aku masuk je blog korang... heh


nanti I follow you la ye.. kasi gegar blog korang..

6 komen SUEPERBS...:

Belog MTT said...[Re perbs]

Settle final project cepat cepat..tu apa tu dok bukak fb tu? Hahaha :D

cik hani said...[Re perbs]

dah lama xmasuk library uitm..

dulu selalu je lepak sane..

rindu saat tu..

cpt2 siapkan final projek tu

sue perbs.. said...[Re perbs]

MTT : hehe... selingan je... gmbr skadar hiasan
Cik Hani : lepas ni dh tk dpt la lepak library jugak.. masa utk cri krja pulak

h A n Y S said...[Re perbs]

good luck utk final project...!! XD

LINDAHERY said...[Re perbs]

good luck ye...:)

Hackers said...[Re perbs]

kamu di tag...sila masuk link ini

http://terowonginformasi.blogspot.com/2011/05/pencarian-blog-putera-dan-puteri.html