May 22, 2011

Crazy Frog..


Ni hadiah hari jadi yang aku simpan sampai sekarang... pemberian seorang sahabat yang sangat memahami aku... hehe..


sahabat yang selalu bagi semangat dan sokongan.. yang sangat aku kagum dan respect.. sangat pandai dan yeah, dia dah balik Malasia.. boleh jalan-jalan melepas rindu..


kenapa Crazy Frog? ada cerita disebaliknya yang hanya aku dan dia tahu.. kerana seorang lelaki yang kami berdua kenal.. 


apa pun, semoga kisah lama tu dapat dilupakan.. dan crazy frog ni akan ku jaga elok-elok.. aceceh..