May 17, 2011

Entri Untuk Hackers..

As salamualaikum... entri ni saja ditaip untuk Hackers.. Dulu ada menang contest yang Hackers buat.. dan saya memang selalu singgah blog Hackers baca entri tapi sejak semalam kot, blog Hackers tak boleh masuk.. Malware detected..

macam ni la yang keluar..

so, tiada pilihan lain.. terpaksa back to safety... hmm.. bahaya ye Malware tu..  apa kesan nya ye? 
itu je lah nak bagitau.. 
takut jugak kalau blog saya pun kena macam tu... hmmmm



5 komen SUEPERBS...:

Belog MTT said...[Re perbs]

rasanya tak ada apa just prcoeed jer.. :)
MTT pon salu gak kue manatang ni..hehe

Hackers said...[Re perbs]

betul tu..hackers dah check on9, xde malware pon...
Kamu cuba update browser tu, pastu ok la..
Hackers bukak guna firefox 4 ok jer..

dreamygirl said...[Re perbs]

salam..saya pun ada mslh ni..xboleh bukak blog sebab ad banner saya ad malware..bukan sekali..banyk kali..macam berjangkit pulak..dr satu banner ke banner lain.last2 terpaksa buang banner2 tu..tp risau pulak lepasni kalo tibe2 dia ckp blog tu ada malware pulak..-(

amny said...[Re perbs]

malware mungkin disebabkan favion bloglist blog die tu...xtahu la betol atau tak sebab penah terbaca kat blog mana tentang nii

sue perbs.. said...[Re perbs]

ohh.. dh try guna firefox boleh masuk... baru ni guna google chrome pun dh bolh msuk... cuma bila nk komen je antvrus kaspersky block..
thanx for the info semua...

dreamygirl, jngn risau2 ye.. ok je tu..