May 24, 2011

Takut dan gentar ok...




Haa... tak ada yang menarik sangat nak dikongsi... cuma sekarang ni rasa takut, risau, konfius semua ada la... nak pergi interview... first time kot.. praktikal pun tak yah pergi interview terus dapat tempat..

ICMGTS assessment.. siapa dah pergi dan akan pergi? macam mana ek assesment ni? kongsi la sikit pengalaman..


mengikut yang diberitahu.. ICGMTS (islamic capital market graduate training scheme) ni ada 2 parts..


Part  one  =  is  a  eight-week  training  that  focuses  on  providing participants  with  comprehensive technical  knowledge  and  skills  in ICM, communication skills, thinking skills, professional etiquette and social  skills  through  interactive  and  activity-based  training programme.  

Part two=  is an eleven-month attachment (practical training) with the capital  market  industry  intermediaries  (organizations)  to  gain working experience in the ICM related field. 

*copy paste je ni..

Islamic Capital Market? ada subjek tu masa sem 5 dulu tapi subjek tu subjek pilihan dengan Financial Statement Analysis.. huh... nyesal pulak tak pilih islamic capital market dulu..


apa pun, jangan berputus asa ye Suehaidah.. kalau ada rezki ada la tu...

2 komen SUEPERBS...:

zacky ~786~ said...[Re perbs]

btol tu.. usaha tangga kejayaan ~

sue perbs.. said...[Re perbs]

yeap... usaha2.. chaiyok2..