Oct 5, 2011

Tak kisah tapi...

Selesai sudah blogwalking untuk dua segmen yang ku join minggu ni.. wah memang ramai betul blogger kat Malaysia ni.. macam-macam jenis blog dapat tengok.. ada blogger lama , ada blogger baru... blog cantik-cantik semua..

Bila dah masuk blog orang mesti lah nak tinggalkan komen.. dan kalau tak follow lagi, mestilah nak follow.. apa yang ku perasan, kat bahagian komen, masih banyak blog yang ada macam gambar di bawah ni...


WORD VERIFICATION...


Aku tak kisah sangat dengan word verification ni.. setakat 6 perkataan je pon kan.. isi je la kan.. bukan payah bonar.. tapi bila dah isi-isi tu dia keluar pulak gambor macam di bawah ni...




WORD VERIFICATION tak Match..


FUhhh.. kenapa kenapa? kenapa salah? hoh.. payah nya lah nak komen.. kenapa perlu ada word verification ye? tak bagi komen ke?  hmmm.. dulu-dulu pun aku biar je ada word verification ni kat bahagian komen.. sampailah ada seorang blogger komen mintak tolong matikan word verification tu.. dah lama-lama baru aku tahu kenapa ramai tak suka word verification di bahagian komen...

Cerr komen kat blogger-blogger otai macam Bro Ben tu.. senang tak nak komen? 


So, kalau boleh tak payah la pakai word verification untuk kebaikan bersama.. ^_*







11 komen SUEPERBS...:

[sutera kasih] said...[Re perbs]

hehe..dugaan sblm nk drop comment tu :)

Bro ahmad said...[Re perbs]

nak buka peti besi harta karun

Isyaqila said...[Re perbs]

a'ah .. tadi pn iLa ade nk tggalkn coment kt beberapa blog , ade klua cmtu jugak .. hilang semangat kalau salah word uh .. huhu ~~

YB Raz said...[Re perbs]

saya pun x suka benda alah tu

Fezz said...[Re perbs]

betul tu!
I pun tak suka word verification

! AzzaAzman @ Chempaka Sari ! said...[Re perbs]

wah ni yang nak kopi pes entry ni letak kat blog TIPS BELOG ni... huhu benda ni dah lama nak cakap. Setia blogger yang dah lama akan komplen, tapi bendi akan berterusan sebab setiap hari ada blog yang baru dibina. Sebab tu lah terbinanya TIPS BELOG BUAT SEMUA BLOGGER BARU huhu poyo tak...

SoLy SoLicious said...[Re perbs]

xsuke jugak mnde alah tu..hhuhu

Mesyhta Beto said...[Re perbs]

betul betul

budak penjara said...[Re perbs]

betul tu..wt susah je nk komen..hehe

aKSARAfENDI said...[Re perbs]

kan?konon2 utk privacy tuan pnye blog la tu, tp rase cam kita ni tak dihargai lak sbb kita sbg pngunjung ada hak nak komen asalkn bukan komen yg mnjatuhkan..

aKSARAfENDI said...[Re perbs]

tapi rasenye blog sya pun camtu gak kut..sya tak pndai nak setting lagik..mklum la, org baru..