Oct 9, 2011

Ramaikan Follower, Dapatkan Pembaca






Nama Blog : ...Sue See and Say..
Nama Blogger : Sue Perbs
Tahun Mula berblog : 2011
Jumlah follower semasa join segmen ni : 706 geng Sueperbs


Nak join boleh klik kat Banner.. 



14 komen SUEPERBS...:

NasZ said...[Re perbs]

macam best je segmen ni. hehe.

MOHD NASER.com

wanie wonek said...[Re perbs]

hye. singgah dari segmen HH jugak ni. jemputlah ke blog saya. ada yang kurang harap ditegur. sudah follow awak :)

http://waniewonek.blogspot.com

naim said...[Re perbs]

Salam

datang dari contest yg sama..

Jom terjah balik blog saya,..

http://pemudattbc.blogspot.com/

!! YaNa YassiN !! said...[Re perbs]

Terjah dari segmen sama,.. JOM JOIN GA OLE2 dari KOREA saya ::

http://yanayassin.blogspot.com/2011/10/giveaway-from-yy-saya-nak-ole-ole-dari.html

Fendy said...[Re perbs]

dari segmen yang sama....jom terjah blog fendy...

imaza93 said...[Re perbs]

bw dari segmen yang sama :D visit mine too :D imazara.com

HasrulHassan [HH] said...[Re perbs]

Terima kasih kerana sudi luangkan masa untuk join segmen yang dianjurkan www.hasrulhassan.com.

Moga impian tercapai, dan selamat berblogging. Jangan lupa untuk singgah kembali bagi mendapatkan pelbagai tips, panduan tentng blog dan ttg kehidupan.

www.hasrulhassan
sebuah blog mengenai penceritaan suku abad.

Amalina said...[Re perbs]

Hello Admin. Lina pun join segmen ni. I already follow this blog. Kalau ada masa, singgah la ye :) http://koreanpoplovers-amalina.blogspot.com/2011/10/ramaikan-follower-dapatkan-pembaca.html

MissCt a.k.a MuqDeq said...[Re perbs]

Terjah dr segmen HH.. :)

eyryn said...[Re perbs]

hye dear :) ryn singgah dari segmen same !
salam perkenalan..hehe.. blog awak cantik !
meh laa singgah blog ryn pulakk..

KhAiReDzAiMy said...[Re perbs]

Assalamualaikum...
Singgah dari segmen Ramaikan Follower,Dapatkan Pembaca...

Salam Perkenalan...

Ada masa singgah My Blog Babat87.blogspot.com...
Thanks...

gaung said...[Re perbs]

baru ade kesempatan datang dan tinggal jejak..datang lagi kat sini..
meh baca sini.PANASSS LAGI NInenek naik haji umur 102 tahun, aaron aziz mohon taraf Penduduk Tetap (PR) Malaysi..., trafik blog no92a kelmarin

|| storie tentang miera || said...[Re perbs]

Hye hye !

Miera singgah dr segmen yang sama .
Jemput ke blog miera ye .

Salam perkenalan :)

Kancil 8349 said...[Re perbs]

singgah dari segmen yang sama..tahniah sudah meningkat bilangan follower kamu...kalau sudi singgahlah ke blog Kancil

http://kancil8349.blogspot.com/2011/10/segmen-hh-ramaikan-follower-dapatkan.html