Oct 10, 2011

SEGMEN NASZ : MEH KRITIK BLOG GUA







Hai semua.. nampak header ni tak? macam tak pernah nampak kan.. ni la header baru blog Mohd Naser.com.. bukan itu yang aku nak cerita sebenarnya.. ni ada satu  segmen kritik blog.. berani ke nak di kritik? hehe..

kalau berani join lah segmen ni.. nak join klik kat gambar tu..


14 komen SUEPERBS...:

NasZ said...[Re perbs]

thanx sudi join. kritikan utk blog ni, teringat masa mula2 masuk blog sue ni, agak berserabut gak dan susah nak komen, sekarang ni, blog ni dah senang nak loading dan susunan widget pun dah tersusun. nice. simple je.

MOHD NASER.com

Yatie Awang said...[Re perbs]

akak pun join
tak ada yg perlu dikritik, semuanya ok

Acik said...[Re perbs]

sape kritik sape ni ...
nak masuk gak ler! :)

miss kinah said...[Re perbs]

dtg dr segmen same ..:)

cantik bckground..hihi

miss kinah said...[Re perbs]

dtg dr segmen same ..:)

cantik bckground..hihi

Polskahackrew said...[Re perbs]

header yang simple tp menarik

Salam singgah dari segmen yang sama...

Polskahackrew |
SEGMEN NASZ : MEH KRITIK BLOG GUA

anamizu said...[Re perbs]

hai cik ana dtg..
betol ckp nasz..
dan mungkin boleh guna
font yg besar sikit kot
utk next entry..hehe


luv,
cik ana

eyryn said...[Re perbs]

ryn datang cnie :)
hehe.. nak kritik ?
takde pape dah rasenye.. blog dah comel :)

! AzzaAzman @ Chempaka Sari ! said...[Re perbs]

betul tu para pengkomen yang lain, kita kena lah berfikiran terbuka kan bila blog kita kene kritik. Kritik tak apa asalkan jangan kutuk...

KiMiE said...[Re perbs]

kemas,simple dan memudahkan pembaca :)

✿Cik Suer✿ said...[Re perbs]

komen cik suer: belog ni ok da.. xda pa2 nak critik.. ngee ^__^

fiezah91 said...[Re perbs]

hye. datang dari segmen. hehe.blog simple. loading page pun tak berat sangat. ok. hehe.

jom kritik blog saya pulak :)

Najwa Zahari said...[Re perbs]

Nice and simple jek.. Cantik load pun laju, tapi background macam agak berat sikit la warna dia. Just my opinion la :)

Nisa Greennnpanda said...[Re perbs]

salam n hye~!!
dtg dr segmen yg same.. 3 words: simple & nice!! ^_^

jmput komen blog sy ye:
http://greennnpanda.blogspot.com/2011/10/segmen-nasz-meh-kritik-blog-gua.html