Oct 29, 2011

Soal Jawab.. Qisatulhayati..


Okey lah ini soalan-soalan yang ditanya oleh Qisatulhayati.. sebenarnya kena tag 11 orang dan buat 11 soalan lagi untuk ditanya..


Oleh kerana sudah di tag, aku cuba la jawab ye..




Korang jenis yang peramah ke pendiam @ depend on situation..?
depend on situation.. lebih peramah dengan kawan-kawan rapat

Kereta impian korang (dream car)?
kalau yang paling mahal saya nak ferrari warna merah.. untuk dalam Malaysia ni, saya suka Satria Neo kot..

Kalau online suka buka web apa first sekali?
Yahoo mail.. lepas tu baru blog..

Apa movie fav korang?
Hmm.. Movie yg lawan-lawan dan lawak-lawak

Kalau tengah marah dengan adik/abang/kakak/best friend selalunya korang akan buat apa?
diam sampai hati reda.. layan lagu kuat-kuat (pakai earphone ye)..

Percutian idaman korang kat mana?
Gunung Everest boleh? nak mendaki gunung Everest..

Kerja gila yang korang pernah buat?
emm.. macam tak ada je.. tapi orang gila pernah datang dekat kat saya dan bagi flying kiss.. memang gila masa tu.. masa tu saya dalam bas.. orang gila tu naik bas semata-mata nak bagi flying kiss lepas tu blah macam tu je.. gila lah.. memang blurr sangat masa tu.. kerja gila jugak lah tu kan? hehe

Apa warna fav korang?
Merah + putih..

Lagu fav sekarang?
Who says, Aishiteru, Percaya padaku, Kisah Dongeng.... (nak satu je ke?)

Bila korang plan nak kahwin?
Umur 25 tahun kot

Apa pendapat korang tentang blog ni (qisatulhayati)..?
Simple dan susunan teratur.. kalau tengok kat popular post, dah boleh agak dah, tuan blog ni mesti suka kumpulan Sepah?betul tak?



ps: sorry dapat jawab je.. tk dpt nak tag


6 komen SUEPERBS...:

syarifahsidrus said...[Re perbs]

nak naik gunung everest tu!huu :))

semoga tercapai apa yg dihajati

pha is said...[Re perbs]

satria neo pon dah lawa sekarang ni... hehehe..

Cik Rose Cute said...[Re perbs]

dah cantik dah tue....

NasZ said...[Re perbs]

owh..nak kawin umur 25 tahun ek? hehehe.

intan said...[Re perbs]

thanx sue jawab semua soalan..ok tak pe je tak tag.. tak de paksaan..=)
mmg peminat sepah pun..hehe
p/s-sama la nak kahwin umur 25 jugak..hehe..

Anonymous said...[Re perbs]

apa yang saya cari, terima kasih