Aug 6, 2011

Dapat Surat ..


Bila bagi alamat rumah, aku akan bagi alamat rumah Klang (rumah Mak dan Ayah).. walaupun sebenarnya aku tak menetap kat Klang sekarang  ni.. dan dah lama tak balik Klang.. bukan apa.. aku tak ingat la alamat rumah sekarang ni.. huhu.. 

So, mak aku lah yang akan menyimpan surat-surat aku.. dan kalau beli barang online pun aku akan bagi alamat kat Klang.. mak aku lah yang kena tandatangan untuk ambil barang tu.. kesian kat mak aku,,, hehe.. tapi bila mak aku nak bukak surat aku, memang aku tak bagi.. bahaya wo.. aku pun tak tau siapa hantar surat tu.. 

bagi aku semua barang aku, jangan nak bukak-bukak sebelum aku yang bukak.. lain lah kalau surat-surat penting yang aku kena tahu apa isi dalam nya.. contoh macam surat mintak kerja ke.. kalau nak tunggu aku ambil surat tu, entah bila la kan..

sebenarnya tadi aku baru dapat surat .. tu pun kakak aku yang tolong ambil kan,, kebetulan dia kerja kat Klang.. nak harapkan aku balik, entah bila.. (Klang dengan PJ tak ada la jauh mana pun).. huhu.. ada dua surat.. satu surat sampul biasa dan satu lagi surat berbentuk CD.. memang dalam tu ada CD.. aku sangat lah pelik sebab setahu aku, aku tak ada pulak masuk apa-apa peraduan.. kalau menang peraduan kat Hot FM ke selalunya dia akan bagi tahu dulu.. dan bila bukak tengok kat dalam ada CD ni..

*
*
*
*
*

CD Akim dan Stacy..

Entah bila pulak aku beli CD nih.. huhu.. bila tengok lambang Cornetto tu, aku rasa aku tahu apa kaitan aku dengan CD ni.. oh.. dulu aku ada masuk peraduan Cornetto.. alaa.. peraduan hantar kod kad penutup ais krim tu.. dan kebetulan menang pulak hadiah mingguan.. al hamdulillah dapat jugak hadiah .. hadiah apa? nak tengok klik SINI.. CD yang aku dapat tu CD promosi je.. hehe.. dapat la jugak CD free kan.. 

ada 7 lagu dalam CD ni..

7 lagu Stacy dan Akim..

Siapa nak bagi CD free kan.. layan je la CD free ni.. huhu.. dan satu lagi surat tu ada hadiah jugak.. hadiah yang aku dapat masa join segmen dari blogger Mr Nasz.. Segmen Jom Komen Entri.. dapat tempat ke empat.. hehe.. ni hadiah dia..

*
*
*
*
*

ole-ole dari Penang..

First time aku dapat hadiah dari segmen yang aku join kat blog.. terima kasih ye buat segmen dan bagi hadiah.. terima kasih banyak-banyak..









14 komen SUEPERBS...:

Fee Hafeezah ketuk keyboard said...[Re perbs]

wah! bestnye..tahniah erk..

bolehlah nak pinjam cd tuh nnt erk..haha :D

Srikandi Cinta said...[Re perbs]

wahhh memang best bila dapat hadiah.. alhamdulillah rezeki..

SoLy SoLicious said...[Re perbs]

perghh.. bestnye...

tapi kan, kalo kt rumah sy, ble smoai surat, kompem mak bukak dulu..huhuhu...sob sob

mamawana said...[Re perbs]

Assalam

Tahniah dpt hadiah

lieynanilaz said...[Re perbs]

tahniah sue

aleen aiden said...[Re perbs]

woah2,dapat adiah dr conetto.ohsem!Hu2

Acik said...[Re perbs]

sue, acik nak adiah! :)

NasZ said...[Re perbs]

hehe.. hadiah kecik je tu..

MOHD NASER.com

Qaseh dalia adelia said...[Re perbs]

wah dapat cd..

sue perbs.. said...[Re perbs]

@Fee Hafeezah ketuk keyboard hehe.. nk pinjam ke? hehe.. meh sini dtg ambik

sue perbs.. said...[Re perbs]

@Srikandi Cinta, @mamawana, @lieynanilaz thanx.. rezeki .. alhamdulillah

sue perbs.. said...[Re perbs]

@SoLy SoLicious hehe.. tk pe lah.. tpi kene hati2 la.. kot2 ade secret admire bgi surat ke... hehe

sue perbs.. said...[Re perbs]

@Acik nak hadiah? hehe.. senyum pun satu hadiah kan.. ^_*

sue perbs.. said...[Re perbs]

@NasZ wlupun kecik hadiah tu, sy tetap hargai.. hehe