Aug 3, 2011

3 Meowws..

Cerita pasal kucing lagi.. sory lah asyik cerita pasal kucing aje bulan-bulan puasa ni.. hehe.. 

sebenarnya aku ada buat video istimewa untuk kucing-kucing kesayanganku.. cerita pasal korang bertiga ni.. walaupun aku tau korang bukan tau pun nak tengok video-video ni.. tapi sebab sangat sayang kat korang, aku buat jugak video ni.. video ni sebagai tanda kasih sayang aku kat korang..

dah lama nak letak video ni kat blog tapi oleh sebab masalah laptop yang semakin uzur dan kelajuan broadband yang slow kerana dah over limit, akhirnya harini baru dapat upload video yang agak panjang ni.. dan hey meow2 ku sekalian.. korang patut berterima kasih kat tuan korang ni sebab korang dah masuk you tube.. haha.. (aku pun tak berani nak masuk you tube tuh..)

jangan gaduh-gaduh ye.. jangan nakal-nakal.. sayang korang semua..




4 komen SUEPERBS...:

NasZ said...[Re perbs]

memang peminat kucing tegar ni. hehe. saya ada impian nak buka satu pusat jaga kucing dan kutip kucing2 yang terbiar. tapi tak kesampaian lagi.

MOHD NASER.com

sue perbs.. said...[Re perbs]

@NasZhehe.. yeke.. bgus nye impian tu.. harap2 tercapai la impian tu..

Acik said...[Re perbs]

dah jadi artis! hebat tu ... meow meow!

sue perbs.. said...[Re perbs]

@Acikhehe.. anak didik sy tu..