Aug 13, 2011

Kalau tak on blog boleh?

Assalamualaikum semua..

Macam mana puasa? Ok? Banyak kilo dah turun? ke semakin naik? hehe.. aku no komen.. tak mau la timbang-timbang.. nanti akan memberi effect .. sensitif.. hehe

Bila dah kerja ni aku rasa macam tak ada masa untuk blog ( part time je pun.. busy mengalahkan menteri.. ceh h ) 8 jam je sebenarnya aku kerja.. sabtu ahad pun kena kerja jugak.. dah tak dapat nak keluar berhujung minggu dengan keluarga.. oh ye.. baru aku sedar yang aku tak beli baju raya lagi.. haisyh.. sempat ke nak beli ni? kalau tak sempat pakai baju raya lama je la nampaknya.. 

Mungkin ada yang perasan aku agak kurang update.. aku hanya mampu cek email je.. kadang-kadang rasa macam tak nak main blog dah.. semangat dah hilang.. kenapa? mana pergi semangat aku yang dulu tu? mungkinkah aku kan bersara ( aiceceh.. macam dah tua je bunyi nya.. )

tapi... bila aku cek blog , ada ramai yang datang berkunjung, memberi komen tak kira lah komen di entri atau shoutbox, semangat nak tulis datang balik... dan sebab tu la aku update ni.. hehe.. 

so korang dah shoping ke untuk raya? mesti berduyun-duyun la manusia keluar shoping hujung-hujung minggu ni kan.. 



9 komen SUEPERBS...:

Freaky said...[Re perbs]

dahulukan kerja tu dan rehat.. blog ni kalau free baru update :)

Fee Hafeezah ketuk keyboard said...[Re perbs]

hehe..sempatlah..jgn risau.. take ur time okay.. selamat bekerja ye! :D

ArulchelseA said...[Re perbs]

mana2 yg sempat je..kih kih kih

dhiera said...[Re perbs]

update la update la...bole kenal2~ he. belum lagi shopping~ minggu dpn mungkin~

salam perkenalan

echaRierie said...[Re perbs]

sy pn dulu keje part time jgk tp time tue mmg x aktif blogging..hehe..so no hal la..
and now, blm cari keje baru tue yg aktif..tp klw keje sure kurang kot sbb penat.

blm shopping raya jgk :)

Acik said...[Re perbs]

boleh tak tak update blog?
x boley ... :)

[sutera kasih] said...[Re perbs]

boleh utk restkan diri hehe

sy pun tak beli lg baju raya heee

TheIdealMuslimah said...[Re perbs]

salam suee!

dah kerje ke? kat mane? whatever it is :) All the best in your work as well as in this Ramadhan in our way towards becoming Muslimah yang cool
*bak kata sakinah*

Efa said...[Re perbs]

sama la kita..bila dh start blajar or kerja blog pon tak terupdate..seminggu sekali pon susah..hehehe.. tak pe, jadikan hobi je la..=D