Aug 23, 2011

XPower Cafe?? kopi yang memang luar biasa..


Mula-mula aku perasan yang youtubers Kyopropaganda buat video pasal Xpower Cafe ni.. lepas tu Mentol Pecah pun buat jugak.. pelik jugak apa kaitan XPower Cafe ni dengan diorang.. Rupa-rupanya ada contest buat iklan promo untuk XPower Cafe ni.. dan dah ramai jugak yang masuk contest ni... macam-macam idea... ada yang best, unik, kreatif... ada yang biasa-biasa je.. 

Jadi antara video yang aku jumpa dan dah tengok antaranya ialah..


Video iklan pertama dari XPowercafe sendiri.. Kopi Afdlin Shauki ..



TVC dari KYOPROPAGANDA.. best jugak..





Yang ini pulak dari MENTOL PECAH




Yang ini agak kreatif.. macam susah nak buat ni.. 



yang ini sesuai untuk student.. teringat zaman-zaman student dulu..



yang ini hikayat mengenai superhero bernama Si Guntur..TVC ini dihasilkan oleh pelajar Fakulti Teknologi Kreatif & Artistik , UiTM Puncak Perdana.



TVC ni tentang seorang remaja yang pada mulanya kelihatan letih dan lesu. Tetapi setelah kawannya membawa XPower Cafe pulang ke rumah, beliau kembali bertenaga ! XPower Cafe juga dengan sendiri datang kepadanya, memang luar biasa.. 





Yang ini tak ada description.. pasal suami tak larat nak teman isteri g shoping.. sesuai sangat la tu.. tapi bulan-bulan puasa mana boleh minum.. huhu






banyak jugak yang dah join.. korang tak nak join ke? hehe... mana tau video korang boleh menang.. 


Lawati laman Facebook XPower Cafe


Dan ini dia kopi XPower Cafe..









11 komen SUEPERBS...:

Cik Bell said...[Re perbs]

memang promote kopi ke? hehe

syrupmasin said...[Re perbs]

kopi baru ke??

Queen F said...[Re perbs]

kopi untuk apa niyh? hehe :D kopi sekarang macam2 kopi :D

Efa said...[Re perbs]

kopi apa nie?? banyaknye video..=D

lieynanilaz said...[Re perbs]

produk baru plak...macam2 jenama dah sekarang...:)

sue perbs.. said...[Re perbs]

@Cik Bell hehe.. saje je nk tngk iklan2 yg diorang wat

CikMiMiey said...[Re perbs]

ayyyooo .. super power nih bnyak nye promo :D

sue perbs.. said...[Re perbs]

@syrupmasin ha'ah.. baru dengar.. baru la tu..

sue perbs.. said...[Re perbs]

@Queen F, @Efa : XPower Cafe.. kopi luar biasa.. promote plak dah

sue perbs.. said...[Re perbs]

@lieynanilaz hu'uh.. macam2 kopi kat pasaran skrg..

Luqeem™ said...[Re perbs]

haha..style..mnum cafe ni mmg tak tdo dh..