Aug 10, 2011

Lagu MERDEKA Pilihan




okeh, jalan-jalan terjumpa segmen ni.. macam menarik je.. bulan ni kan bulan kemerdekaan.. lagu merdeka apa  yang korang suka?

setelah menye'search' lagu merdeka kat youtube, aku rasa aku pilih lagu ni la.. kalau boleh nak letak semua tapi nak satu je kan.. ni la lgu medeka pilihan aku..





Lagu ni memang lagu yang paling aku suka.. banyak kenangan aku dengan lagu ni.. rasa bersemangat patriotik pulak malam-malam ni.. 


nak join? klik je kat banner tu..


13 komen SUEPERBS...:

Kancil 8349 said...[Re perbs]

Salam perkenalan daripada Kancil,

Datang untuk membalas kunjungan kamu dan terima kasih follow blog saya. Btw saya follow blog kamu kembali...

Warisan...penuh bersemangat

cx's said...[Re perbs]

wah. b4 this cx rs nk plh lagu ni. heheh tp lgu yg cx plh lbh b'smgt ntk cx. kih3.. tp sume lagu patriotik kat Malaysia ni mampu menaikkan semangat kite bile dgr. :) chaiyok!

NasZ said...[Re perbs]

lagu faveret gak. masa pergi BTN dulu, dorang suruh nyanyi lagu ni, menitis air mata.

MOHD NASER.com

Acik said...[Re perbs]

Selamat menyambut bulan kemerdekaan!
Merdeka!

My Name is Mar said...[Re perbs]

Lagu ni boleh wat wa nanges woooo...
ho-ho-ho...
BTW,thanx join!

Cik Bell said...[Re perbs]

sayu lak lagu nie tp penuh makna :)

amny said...[Re perbs]

waaaa....semngt patriotik..bagus2....:D

btw,lama xsinggah sini.....salam ramadhan dari amni.....xD

cIk PikA said...[Re perbs]

lagu ni mksud die mendalam betol.. :) kn3?

Acik said...[Re perbs]

Mentioned u in my latest post lar! :)

Merdeka! (7x)

echaRierie said...[Re perbs]

yeahh..smgt patriotik tue..hehe :)
lagu ni mmg best ~

aleen aiden said...[Re perbs]

wah,menarik juga segmen die nih.ade unsur2 patriotik gitu...hu3

[sutera kasih] said...[Re perbs]

singgah dr segmen jgk :)

best jgk lagu tu..

Azahragamal said...[Re perbs]

lagu nie g best la..hehe..warisan..hehe..follow da..