Apr 19, 2011

Syiok sangat mendelete kan dah terdelete benda tu...

Sementara  jadi penganggur setelah habis praktikal ni aku telah menggunakan masa sebaik mungkin untuk menggodek blog aku yang aku rasa agak serabut.. setelah blogwalking membaca tips-tips blogging dan mengelakkan blog lambat nak loading, aku pun dengan nekad nak buang la benda-benda alah yang aku rasa tak patut.. widget-widget yang tak perlu dan gambar-gambar kat tepi yang aku rasa tak ada pun tak apa...



tiba-tiba aku tersedar... eh!! mana shoutbox aku ni?? hilang mana?? fuhh... walaupun hanya shoutbox, tapi benda alah tu kalau tak ada kat blog memang rasa macam tak cukup je... kira wajib la kena ada... ok dengan gelabah aku terpaksa buat balik.. dan tengoklah shoutbox aku dah jadi lain macam... entah komen dari blog mana pulak yang masuk dalam shoutbox aku...

aiyak... tak apa la... janji ada shoutbox.. pengajaran untuk aku harini... jangan syiok sendiri je.. hati-hati bila mendelete ..


4 komen SUEPERBS...:

sueperbs said...[Re perbs]

ok dah jumpa balik dah.. yeay

ewanrani said...[Re perbs]

salam kenal dari ewanrani..haah la x de shoubox...x pe x de..ewanrani bleh comment kat sini..nice blog..slalu2 la singgah ewanrani yek..nanti ewanrani singgah blk..thank

alyrds said...[Re perbs]

tak nampak pun...

www.alyrds.com

sueperbs said...[Re perbs]

tak nampak? shout box ke? ade kat tepi tu..