Apr 4, 2011

Juara ABPBH 2010

sebelum tidur nak update la siapa yang menang untuk anugerah ABPBH 2010 ni... yang penting anugerah ABPBH 2010 kalini anugerah bintang paling popular dimenangi oleh Shaheizy Sam..


Shaheizy Sam with his lovely mum..


Well, I pun agree la dia menang.. Mak dia gila supportive la... siap bagitau dia pun vote untuk anak dia.. tak apa la kan... mak dia pun boleh jadi big fan and voters untuk anak sendiri jugak kan?

pemenang-pemenang lain

artis duo/berkumpulan popular : 6ixth sense
artis nasyid popular : Rabbani
penyampai radio wanita popular : Fara Fauzana
penyampai radio lelaki popular : Faizal Ismail
pengacara lelaki popular : Aznil
pengacara wanita popular : fara fauzana
pelakon tv wanita popular : Fasha Sandha
pelakon tv lelaki popular : Remy Ishak
pelakon filem wanita popular : Lisa Surihani
pelakon filem lelaki popular : Shaheizy Sam
pelakon komedi wanita popular : Noor Khiriah
pelakon komedi lelaki popular : Zizan
artis baru wanita popular : Anna Rafali
artis baru lelaki popular : Shahir
penyanyi wanita popular : Yuna
penyanyi lelaki popular : Faizal Tahir


anugerah artis mobile popular : 6ixth sense
anugerah pencapaian sepanjang hayat : Dato' Rosnani Jamil





P/S: yeah Zizan menang jugak... Zizan pun turut jadi pengacara bersama Sharifah Shahira dan Raja Azura
P/S : Irma Hasmi sungguh manis bertudung... ^_*


3 komen SUEPERBS...:

sueperbs said...[Re perbs]

gmbr yg tu gmbr lame... anugerah lain tu..

Yus said...[Re perbs]

ntah sue... dh tentu2 2 gmbr FFM...

sueperbs said...[Re perbs]

hehe.. tu je yg jumpe.. ok la tu..