Apr 16, 2011

Dah tamat dah.. cepatnya..

15 April 2011... tarikh keramat.. Tak ada la keramat mana pun.. start dari 29 November 2010 sampai lah 15 April 2011... Walaupun dah 5 bulan tapi rasa macam sekejap je.. dan macam tak cukup je..


semalam pagi last aku tazkirah jumaat dengan staff-staff 'Islamic Banking'.. dan banyak la nasihat-nasihat terakhir diorang bagi.. ye.. aku rasa sangat bertuah ditempatkan di department tu.. mereka semua sporting dan tak lokek ilmu... dan tentunya murah hati.. (selalu belanja makan... sampai dah gemuk ni)... hihihi


sebelum lunch time diorang dah order piza.. aku pun tak perasan sebab busy mengisi 'log book' report yang dah lama ditinggalkan..hari jumaat, kena la pergi sembahyang jumaat... sebelum tu kami bersam-sama turun ke tingkat 10... nak celebrate my last day kat department tu..
( sebelum ni kami di tingkat 10 baru pindah ke tingkat 18 )... 


piza... cukup la untuk 8 orang makan..


En Azrin (the manager).. selaku my supervisor pun turun sama meraikan majlis perpisahan ini dan menyampaikan hadiah sebagai kenangan..  yeay dapat hadiah..

anugerah pekerja tersopan...


 hehe.. senyum lebar dapat hadiah yer.. suke suke suke... diorang suruh buka hadiah masa tu jugak.. aku pun bukak la.. ni hadiah nya.. 


thank you semua... purse baru... i like..

selepas baca doa selamat,  makan la apa lagi... kerusi dah bawa pindah tingkat atas so terpaksa la berdiri.. (tak baik makan berdiri ye adik-adik)..


kenangan... my first workstation... 



jemput makan semua...


kenangan tempat diskusi n tazkirah setiap jumaat...


bersama 4 officer yang selalu mengajar dan membantu.. 


laki : en ezani, en amran, en wan, en azrin, 
wanita: kak elin, kak zura n kak fin....


tamat la latihan praktikal kali ni... semoga dapat bertemu lagi... dan dapat bekerja bersama mereka lagi.... terima kasih semua.... ^_*


















0 komen SUEPERBS...: