Apr 26, 2011

Sila rajin....



okeyh... monyet ni bukan monyet aku...

hmmm.. tak sedar diri betul la aku ni... bila tah nak insaf ni... huh.. 

walaupun thesis dah nak kena submit, next week nak present.. boleh pulak aku dok rilax je...  memang nak kena betul la... ok.. time time macam ni memang sangat la tension.. perlukan motivasi... 

apa-apa pun aku berpegang pada ayat ni:

      Tiada siapa dapat mengubah seseorang itu melainkan orang itu mengubah diri nya sendiri..


sekian... 

0 komen SUEPERBS...: