Apr 11, 2011

HAri-hari terakhir...

Setiap pertemuan pasti ada perpisahan.. setiap yang hidup pasti akan mati... 

rasa macam sedih pulak bila dah sampai hari-hari terakhir ni.. tak pernah terfikir boleh sampai disini.. sedih ar... betul ni sedih... dah nak last ni baru rasa macam semakin rapat dengan staff-staff kat bank ni... memang banyak pengalaman dan memang sebenarnya banyak lagi yang perlu belajar...

jumaat ni dah last dah kat bank ni... arghh... kenapa cepat sangat masa berlalu.. tak puas lagi ni..

ok la.. sebenarnya nak update pasal lunch dengan staff seofis masa tengah hari tadi... (sory terlebih layan perasaan pulak)..

tadi lepas penat mengemas fail-fail lama kat ofis, kakak dan abang-abang seofis ajak gi makan nasi ayam penyet.. ye la minggu ni je la boleh makan sekali.. so kitorang pun berjalan la ke Maju Junction... nak naik kereta tak berbaloi... parking mahal kat situ... jalan pun tak jauh sangat.. 

kami makan di restoran Dapur Penyet.. kat luar bangunan Maju Junction..

semua order nasi ayam penyet... 

sedap ni...  nak??



kat situ ada wifi free... so kalau rajin nak bawak laptop nak main fb ke nak update blog ke boleh la sambil-sambil makan kat situ.. macam abang-abang ni semua pakai hp boleh guna wifi.. tu yang syok makan situ tu...


tangan-tangan yang melekat dengan hp mahal nye.. hehehe



 rehat sampai pukul 2 je tapi tadi terlajak sikit... hehe.. tak apa la... bukan selalu...huhuhuhu

total RM49.50 untuk 5 orang... 



p/s: esok nak makan kat mana pulak ek??

0 komen SUEPERBS...: