Nov 5, 2011

Tahniah Juvana..



Assalamualaikum dan salam sejahtera..


Tadi tak dapat nak tengok anugerah skrin 2011 sebab ada kelas mandarin.. tak apa lah.. demi kelas mandarin.. hehe..  harap-harap adalah ulangan nya.. nak tengok kat Tonton kelajuan internet dah semakin lembab.. 

tapi tadi walaupun ada kelas, sempat jugak buka TV masa rehat 5 minit tadi.. dalam kelas tu ada TV so boleh la tengok sikit.. tu pun tdapat tengok  part masa Shaheizy Sam dengan Rosyam Nor jadi penyampai je.. 

So, tadi balik je dari kelas mandarin, aku apa lagi, google lah.. nak tengok siapa yang menang untuk anugerah Skrin 2011 ni.. drama Juvana menang untuk kategori drama Rantai terbaik.. wahh.. tahniah-tahniah.. memang suka drama Juvana ni..  senarai-senarai pemenang lain anugerah Skrin 2011 boleh tengok kat SINI dan SINI..

dan sempat jugak aku usha-usha wall Juvana.. 



wah.. Nantikan Juvana The Movie?? macam menarik ni.. mesti nak kena tengok ni.. harap-harap pelakon-pelakon untuk Juvana The Movie nanti sama lah dengan Drama Juvana.. Terutama watak Botak yang sekarang semakin dikenali ramai tu.. dan tak lupa jugak la watak Daim, Apek dan yang lain-lain..




p/s: sampai sekarang, setiap hari, entri pasal botak ni yang jadi top post kat blog ni.. ramai betul nak tahu pasal botak ye..







13 komen SUEPERBS...:

Pondok Usang said...[Re perbs]

tak dapat tengok juge..

! AzzaAzman @ Chempaka Sari ! said...[Re perbs]

ramai lagi orang lain yang belajar sampai degree dalam bidang pengacaraan, RCW jugak depa amik.. kesian.. kan dah bosan.

apa2 pun saya tak cakap byk sebab tak tengok.. ahhahaha, pukul 10mlm tadi saya dalam library lagi. kul 11 berjalan kaki balik bilik dalam hujan. student.....



Baguslah JUVANA menang, sebab tetiap senin tunggu depan cafe nak tengok cerita ni. sambil tengok sambil membebel sebab geram dengan cerita ni. huhu best..

dulu anugerah skrin buat siang kan.. ramai2 terbongkang depan TV dengan sepupu. biasanya buat time cuti. sebab saya mesti ada kat kampung masa tu..

Thania said...[Re perbs]

huhu..pengacara dia x best... bosan.. best agi sharifah syahirah n raja..

lieynanilaz said...[Re perbs]

masa botak ngan daim jadi pengacara....tergelak ngan kata2 si daim kepada botak..kihkih.

NasZ said...[Re perbs]

tahniah la juvana. sue memang minat sesangat juvana.

aimie amalina said...[Re perbs]

hhehehhe
ramai peminat juvana ni ye
heheh
tapi cite die lain dr yang lain kan
heee
beshh!

yen(toka ziizokukuto) said...[Re perbs]

johan tu mang da top skrang huhuhuh,,chaiyok chiyok botak :)

sue perbs.. said...[Re perbs]

@! AzzaAzman @ Chempaka Sari ! tk pe la tk dpt tngk.. hehe.. kesian lah siapa2 yg betul2 brbakat mengacara tu ye.. tk bgi pluang lgsung

sue perbs.. said...[Re perbs]

@Thania yeke.. next time tukr la pngacara lain

sue perbs.. said...[Re perbs]

@lieynanilaz yeke.. alamak.. rugi lak tk tngk mase tu

sue perbs.. said...[Re perbs]

@NasZhehe.. boleh la tahan

sue perbs.. said...[Re perbs]

@aimie amalina ha'ah.. sbb tu la sy suke tngk

sue perbs.. said...[Re perbs]

@yen(toka ziizokukuto) ha'ah.. rezki dia.. chaiyok2 yen