Nov 1, 2011

Satu tabiat..


Tabiat dengan perangai sama ke tak? hehe.. ke tebiat? apa-apa je la kan.. sebenarnya aku ada satu tabiat di mana bila aku layan satu video kat you tube, aku agak susah nak stop.. maksudnya macam bila aku tengok video macam vlog ke short film ke, aku akan tengok senarai-senarai kat tepi.. bila nampak tajuk-tajuk macam menarik, mulalah nak tekan-tekan .. open new tab sampai banyak-banyak.. 

Line internet yang aku pakai sekarang ni nak kata laju sangat tak jugak.. tapi boleh la tahan kalau nak dibandingkan yang line sebelum ni.. bila dah banyak sangat tengok you tube, faham-faham je lah.. sekejap je nak capai kuota.. walaupun kuota sekarang 5 gig, tapi macam tak cukup je.. dan bila dah sampai melebihi kuota mula lah internet menjadi slow..  dan bila dah slow mula lah aku nak top up kuota.. Rm10 kalau nak top up 2 gig.. so ini bermakna aku guna 7 gig untuk sebulan.. fuhh.. banyak tu..

Ini lah satu tabiat yang susah nak elak bila online ni.. 

P/s: ada siapa-siapa sudi nak bayarkan? huhuhu



4 komen SUEPERBS...:

NasZ said...[Re perbs]

dulu saya pakai maxis broadband, sampai limit jadi slow. skrg saya pakai streamyx, unlimited. hehehe.

SoLy SoLicious said...[Re perbs]

bile lyn utube mmg susah hilang ketagih kan ^^

aimie amalina said...[Re perbs]

kekekek
asenye sy pon ada tabiat ni
kalo nak elak
jgn mule tgk
dan start tgk
haihhh
payah dh nk stop
hehehehehe

Mz Aisya said...[Re perbs]

percaya.

sbb saya tengah ngantok2 yg tahap dasat, bukak je internet teros hilang ngantok leh on sampai 4 pagi esok. hehe