Nov 18, 2011

Usha-usha BN Youth Job Fair di PWTC



Cerita pasal Job Fair lagi! Kali ni BN Youth Job Fair pulak.. BN Youth Job Fair di PWTC baru start harini.. 18 - 20 November... Aku pergi hari ni sebab sabtu ahad aku tak ada di sini.. Aku akan balik kampung lagi.. ada majlis kenduri sepupu Ahad ni.. Orang-orang Batu Pahat semua, I'm coming !! huhu.. 


Ok lah, macam tak lengkap pulak rasanya kalau tak letak gambar.. Ni antara gambar yang sempat aku snap.. 

Selamat datang ke BN Youth Job Fair..


penyelam ni sesat sampai ke PWTC.. hehe


kalau nak try naik motor ni pun boleh.. 


selain BN Youth Job Fair, kat situ pun tengah di buat Malaysian Food Festival.. 



4 gambar je cukup tak? hmm.. pun boleh la ye.. ni je la yang sempat.. lagipun tak berapa sihat la hari ni.. hidung ni asyik meleleh je.. tanda-tanda nak demam la ni.. huhu.. harap-harap dapat melawan penyakit ni..

^_*


senarai company yang terlibat klik SINI




11 komen SUEPERBS...:

SoLy SoLicious said...[Re perbs]

woww....sempat lg kalo nk p ni..heee

hanaahmad said...[Re perbs]

nak pergi tapi kerja menghalang pula.

syahirooAhmad said...[Re perbs]

OHh teringat kenagan sewaktu berkhidmat di jbtn tenaga kerja.. Kitorang selalu handle job2 fair nih... edar2 pamplet, call2 syarikat yang nak join..

last day hantar laporan kat kemeterian, bagi tahu bape org yang dapat kerja, berapa org nak 2nd interview.. :) mmg best...

syahirooAhmad said...[Re perbs]

sue batu pahat kat ne? parit mana? selalu gak turun BP...:) pi bp mall main bowling kat sane..tapi shopingmall atas tu kosong lagi..

Mz Aisya said...[Re perbs]

alamak!serious tak tahu aduiii.

nak festival food malaysia!

Aishah Jahirah(cik aisha) said...[Re perbs]

td baru je pg...heheee..:)

ciK LyndaWawa said...[Re perbs]

saya pun ngah mencari keje sekarang nie..=]

suha said...[Re perbs]

kem slm kt org batu pahat..ade kenangn di sana =..=

Ct Aja said...[Re perbs]

wah...tak sempat pi... get well soon k...

sue perbs.. said...[Re perbs]

@syahirooAhmad wah best la dh ada pengalaman kan.. hmm.. kat semerah.. org batu pahat ke???

! AzzaAzman @ Chempaka Sari ! said...[Re perbs]

diorang kata banyak gila jom opportunity kat sini kan?