Nov 3, 2011

Soal Jawab Missina..


Hai hai.. saya di tag lagi.. kali ni missina yang tag.. okeyh.. saya jawab ye missina..



nama sebenar korang
- Suehaidah Mukminin

kegemaran korang sepanjang hayat
-sekarang ni blogging la kot.. tak boleh nak cakap sepanjang hayat sebab kadang-kadang saya boleh bosan dan bertukar-tukar hobi ....

pekerjaan sekarang @ belajar kos ape
- surirumah aka tanam anggur.. hehe... belajar kos bisnes..

kenangan paling manis dan dikenang sampai bila-bila
- dapat berkonvo ...

perkara paling lucu pernah dihadapi
- terjatuh di hadapan orang ramai.. malu tapi bila dikenang balik mesti tergelak sendiri


makanan kegemaran korang
- mihun bandung, mihun sup, asam laksa , mihun tomyam,,, (perghh.. lapar pulak rasanya)


apa yang korang paling takut
- Allah swt

apakah hadiah yang paling special pernah dapat
- laptop yang tengah digunakan ni.. dah 4 tahun pakai... sayang sangat-sangat walaupun dah semakin uzur..


kalau marah korang buat apa
- selalunya diam bagi sampai reda.. kadang-kadang dengar muzik kuat-kuat.. kalau tak boleh tahan sangat, boleh jadi nangis..

apa status korang?kahwin/single/berpunya atau complicated
- single and complicated

rancangan tv kegemaran
- sekarang ni drama Cinta Elysa.. dulu drama Juvana.. Smallville, Kyle XY, Supernatural...Wipeout.. dan lain-lain (sorry terlist terbanyak pulak.. )



okeylah .. sudah habis 11 soalan.. terimakasih missina kerana tag saya ye.. ^_*





8 komen SUEPERBS...:

SoLy SoLicious said...[Re perbs]

tag 11 xabes2 lg..heehe

Mya said...[Re perbs]

wawaaawaaaaaaa musim tag belum berakhir lagi nampaknye hihi

sue perbs.. said...[Re perbs]

@SoLy SoLicious hehe.. ada lgi..

sue perbs.. said...[Re perbs]

@Mya masih musim lgi ni.. bila nak tag sy pulak? hehe

! AzzaAzman @ Chempaka Sari ! said...[Re perbs]

kenangan pahitsaya tapi manis jugak.. g beraya kat rumah kawan2, pastu bila nak keluar kecoh2 kat luar. Rupenya budak laki tengah tunggu milik siapa kah kasut yang tak tanggal haganya lagi. Saya orang pling last, dah tinggal kasut tu je. Wah malu!!!!

missina said...[Re perbs]

thanks sudi jawab soalan2 tu,,hee,,same gak ngan akak,,penah terjatuh gedebuk,,malunyer,,tp bgn balik wat bodo je,,huuhu

Az Meeda said...[Re perbs]

di tag... jom tengok soalan ape..


http://az-meeda.blogspot.com/2011/11/tagging-game-by-yana.html

aimie amalina said...[Re perbs]

kenangan konvo mmg beshhh kan!