Nov 28, 2011

Jalan-jalan cari jodoh??


Semalam aku jalan-jalan di Jalan TAR dengan kakak.. hujung-hujung bulan ni memang ramai la yang bershoping kat situ.. SOGO.. hari-hari sale kot.. nasib baik la aku ni tak berduit, kalau tak memang dah menyogo sekali dah.. dugaan.. dugaan.. 

Untung lah dapat kakak yang pemurah.. nak jugak belanja adik bongsu sorang ni.. thats my only sister.. the best sister..  (hehe.. nak bodek lerr tu.. ) dan thanks jugak kat bro muz yang sudi melayan kerenah future adik ipar dia ni.. heheh

Masa jalan-jalan semalam nampak ada orang bagi flyers.. aku jalan belakang sorang-sorang.. aku tengok orang tu tak bagi pon flyers tu kat kakak aku.. bila aku lalu je, bersungguh-sungguh dia nak bagi flyers tu kat aku.. mulanya aku memang malas nak ambik.. tapi dah dia suruh ambik jugak aku ambik je la.. tak kena bayar pun.. lepas tu aku tengok la flyers apa yang dia bagi.. kot-kot la ada voucher free ke, diskaun ke.. tahu tak flyers apa? ni ha...




agensi cari jodoh..


cehh.. aku belum nak kawen lagi la.. haha.. so, korang-korang yang macam susah sangat nak dapat jodoh apa kata try benda ni.. hehe.. tapi aku tak berani jamin la kan boleh confirm dapat .. 




p/s: aku dah promote agensi ni, bagi lah komisyen sikit... ^_*




13 komen SUEPERBS...:

Shafiq Hashim said...[Re perbs]

Ada Ya Yg Siap Kertas Untk Cari Jodoh..Haha..Selamat Berblog..Salam

MEDIHA OMAR said...[Re perbs]

I wonder ramai ke yang guna agensi ni. Rasa macam nak google je agensi ni just for fun! :D
Love, Mediha
http://www.medeaz.com

Addin said...[Re perbs]

alaaa, kenapa lah bukan addin yang jumpa flyers tu . haha :pp

Ah Long said...[Re perbs]

terjah : same la kt gerai along pown ade owng lekat. siap tulis jangan malu jangan segan ag haha

sue perbs.. said...[Re perbs]

@Shafiq Hashim ade.. thanx singgah ye

sue perbs.. said...[Re perbs]

@MEDIHA OMAR tu lah.. mane nk tau kan.. klu keje situ bru tau kot

sue perbs.. said...[Re perbs]

@Addin haha.. addin nak cari jodoh bleh kol nmber tu ye

sue perbs.. said...[Re perbs]

@Ah Long haha,, strategi baik punyerr

lieynanilaz said...[Re perbs]

wah!!...diorang dah advanced yerr..

Zana said...[Re perbs]

Ada gak cmniee . Cam nak tiru orang barat jee nieh .

Cik Cura said...[Re perbs]

tak kahwin pun tak apa kowt =.='

Myez.. said...[Re perbs]

dkt korea.. pkara ni da jd kbiasaan..
Tp..bila kat malaysia.. mcm luar dr kbiasaan..hehe..
pape pn..ini slh satu usaha jg..
kot2 btemu jdoh..
sume nye kuasa tuhan kan..

saya afi said...[Re perbs]

Haha.. Tajuk sgt menarik ok