Nov 22, 2011

Lagu-lagu tema pembakar semangat untuk Malaysia...

Memang tak dinafikan lagu pun boleh menaikkan semangat kita.. ni koleksi lagu-lagu dan iklan untuk Team Malaysia yang aku suka.. best lagu-lagu ni...


1) Lagu Gemuruh Suara.. lagu ni lagu tema SUkan SEA 2011 untuk Malaysia.. lagu ni full version punya.. 




2)  Iklan TM.. sokongan penyokong juga sangat diperlukan dalam setiap perlawanan..





3) Selamanya Harimau Malaya.. Lagu ni first time dengar kat radio aku dah suka dah.. puas aku cari lagu ni.. lagu dari Ultras Malaya ft Joe Flizzow..




4) A.U.B - Harimau Malaya( Black & Yellow DJ Biggie REMIX).. Black and yellow , black and yellow...



5) Lagu ni jumpa di web Malaysia football Team..









4 komen SUEPERBS...:

azam said...[Re perbs]

aummm...aummmm...
MALAYSIA.....gemuruh perkasa

! AzzaAzman @ Chempaka Sari ! said...[Re perbs]

harimau muda boleh!!!! tahiah harimau malaya! bangga sangat semalam even pada awalnya takut gak..

SoLy SoLicious said...[Re perbs]

terserlah smgt ha bile dgr lgu ni

ciK LyndaWawa said...[Re perbs]

kita yang dengar oun jadi bersemangat..=]