Nov 24, 2011

Dah ketagihan..

Assalamualaikum dan salam sejahtera.. 

Hehe.. sebenarnya dari semalam melayan cerita Dream High yang baru aku perasan ada kat dalam external hd.. ada dengar-dengar orang cakap pasal cerita ni.. baru ku tahu drama ni ada siar kat TV8 masa hari minggu.. tapi yang dah di alih bahasa Mandarin la...

Well, thanks la kat kawan yang pinjam hard disk sampai berbulan-bulan tak pulang.. rupa-rupanya banyak cerita baru dia masukkan dalam tu.. banyak sangat.. entah bila nak tengok entah..

cerita dream high ni tentang pelajar-pelajar sekolah muzik.. ada dalam 16 episod.. satu episod je dah 1 jam lebih.. mungkin dua tiga hari baru boleh habis.. semalam tengok episod 5, ada satu lagu ni yang first time dengar aku dah terpikat .. bila dah terpikat mesti nak cari nak google lagu apa dan siapa nyanyi.. hari ni baru jumpa.. ni ha lagu dia..





ok lah.. nak sambung tengok cerita ni lagi.. bye bye blog.. ^_*




2 komen SUEPERBS...:

Nafisa81 said...[Re perbs]

dah tak penah tgk skang citer korea...sue, jemput join kontest kat blog koi

ciK LyndaWawa said...[Re perbs]

mesti pelakon die kiutkan...tak tengokla cite tu..alaaaa