Nov 30, 2011

Awak suka saya tak??


Awak suka saya? betul ke ni? saya pun suka awak jugak.. erkk.. perasan lebih pulak.. hehe..

sebenarnya aku baru create a page untuk sueperbs.blogspot.com ni di FB.. ape daaa.. dah dekat setahun baru nak create page.. bukan apa, takut tak ada orang nak LIKE.. huhu... harap-harap ada la yang sudi Like ye..

Sila-sila LIKE..





Terima kasih, Syukran,Thanks, Arigato, Kansamida, Xie xie..






14 komen SUEPERBS...:

zareliqa afiqa said...[Re perbs]

sama lar baru buat~ tapi kan kalau kita tak login fb, page yang ada kat blog tu pun hilang ker?sy punya mcm tu~=.=

sue perbs.. said...[Re perbs]

@zareliqa afiqa oh ye ke? sy pun tk sure pulak pasal tu

sergeant keroro said...[Re perbs]

dah suka dah, hee

Hans Mohd said...[Re perbs]

like sbb suka!

Addin said...[Re perbs]

macam mana eh nak letak benda tu kat sidebar ? huhu addin buta It sikit :(

sue perbs.. said...[Re perbs]

@sergeant keroro thanx sergeant sbb suka

sue perbs.. said...[Re perbs]

@Hans Mohd thanx for the like

sue perbs.. said...[Re perbs]

@Addin sy pon try n error je.. nsib bek jdi.. hehe

! AzzaAzman @ Chempaka Sari ! said...[Re perbs]

baguslah ada keberanian... huhu

fiza said...[Re perbs]

wahh..ade page..hehe. malu la rse nk wat page sndri..tkot xde yg like..hhee;p

miss Fyqa said...[Re perbs]

like2..

fyqa pun ada gak.. saja gatai tgn nk wat.. hehe

Bro Ahmad said...[Re perbs]

Tekan suka..tapi bro tak aktif fb

lebih kt g+ je..p

SoLy SoLicious said...[Re perbs]

^^ like

محمد رازيق said...[Re perbs]

like (^_^)