Nov 15, 2011

SEGMEN: TINGKATKAN FOLLOWER ANDA DENGAN SEKELIP MATA





Jom join segmen pepagi buta ni.. hehe.. tengah-tengah jalan-jalan di alam maya terjumpa pulak segmen ni.. segmen senang mestilah nak join.. okeyh.. tuan punya blog ni suruh bagitahu apa yang suka dan tak suka pasal blog nya..  first time masuk blog ni.. apa yang saya suka blog ni cantik macam tuan blog dia.. hehe.. yang tak suka pulak .. emmm.. pasang lagu kat dalam blog kot.. bukan lah tak suka lagu yang ada tu.. kadang-kadang memang seronok dengar lagu-lagu best.. masuk-masuk je boleh dengar lagu best... tapi dalam kes saya ni.  suka open new tab banyak-banyak bila blogwalking sebab malas nak tunggu blog loading satu-satu..  bayangkan setiap blog ada lagu .. fuhh.. bercampur-campur lagu main dalam satu masa... nak cari button pause pun kadang-kadang tak jumpa.. pening jugak tu.. hehe.. 

So, anda-anda semua kalau nak join dan nak tahu maklumat lanjut boleh klik kat SINI



8 komen SUEPERBS...:

Bro Ahmad said...[Re perbs]

good luck sue..bro suka tengok kucing bertiga tu XD = ='

Mrs & Mr ArMy said...[Re perbs]

dah follow,..TQ. .

Fatin Ramlan said...[Re perbs]

sudaah follow jugaa.. :)

Nisa Aziz said...[Re perbs]

TQ SUDI JOIN DEAR :D
HEE FOLLOW YOUU~~

aleen aiden said...[Re perbs]

slamat bersegmen ye!heee :)

TiTi said...[Re perbs]

dtg membuat kunjungan balas, i follow~ :D

syahirooAhmad said...[Re perbs]

sue. nantie dah ramai follower jangan la lupa kami kat sini ya..chewahh~ :P

gudluck dear..

sharul izam said...[Re perbs]

dari segemn yang sama...follow anda..
sharulizam.blogspot.com