Sep 28, 2011

Johan Asari, botak Juvana, Johan Arif, Johan Asari Juvana, Johan arif Asari, Johan Arif Juvana, Johan Asari Fasha? semua nya sama la..

Ni statistik search keyword untuk blog ni untuk hari ni..







samseng ke??

Haha.. banyaknya nama dia.. ramai pulak yang cari pasal Johan Asari ni walaupun drama Juvana dah Habis lama dah.. Ni mesti kes drama baru yang Johan Asari berlakon.. Cinta Elysa.. Ye.. aku pun tengok jugak cerita ni la.. sebabnya Johan Asari berlakon.. walaupun wataknya dalam drama Cinta Elysa tu macam agak samseng, tapi  ramai yang suka ye?? 

bagi yang terlepas tengok Cinta Elysa boleh tengok kat TONTON..

Twitter @johanasari


Ni gambar-gambar Johan Asari ( pinjam dari Twitter)







Cute nye kucing tu... 






4 komen SUEPERBS...:

NasZ said...[Re perbs]

tak tengok pun cerita ni. hehe.

MOHD NASER.com

yen(toka ziizokukuto) said...[Re perbs]

selalu tengok iklan je,,heheh

Shaherah said...[Re perbs]

shera always miss tgk crita die.. >.<"

lieynanilaz said...[Re perbs]

suka ngan watak dia lam drama terbaru...walau muka ganas tapi lam hati ada taman..kahkah.