Sep 7, 2011

Cerita Raya ku...



Macam tak lengkap je kalau tak cerita pasal Hari Raya kan.. Raya kali ni yang beza nya, tambah seorang lagi ahli keluarga.. bukan baby la.. kakak ipar la.. hehe.. abang aku kan baru kawen.. 

Dalam banyak-banyak barang , macam mana la aku boleh terlupa bawak kamera.. bukan senang nak berkumpul satu family bergambar.. selalu raya je la dapat bergambar dengan family..tu la kemas barang last minit lagi.. nasib baik kakak aku ada kamera..

Pagi raya, kakak aku baru sedar yang kamera dia tertinggal... charger, tripod semua bawak.. kamera pulak tak bawak... haisyhh.. nasib baik abang aku ada kamera...

Baru 2,3 shot bateri habis pulak,,, aiyak.. mana la ada bateri lebih.. last2, pakai kamera handphone je la.. ada la jugak daripada tak ada...walaupun  hp murah je, tapi masih boleh lagi guna kamera nya.. tak clear sangat tapi  yang penting ada kan.. ni la gambar-gambar pagi raya kami..


twin sis

4 beradek..


4 wanita..

lawan.. gigi sape paling putih?




dah.. tak boleh upload banyak-banyak.. nanti berat blog ni.. hehe.. selamat hari raya...






16 komen SUEPERBS...:

Acik said...[Re perbs]

uh nice! selalu nampak gambar kucing jer ... heheee

fieha said...[Re perbs]

ade kembr ye..adik bradik sy pon de kembr :)hee

Kancil 8349 said...[Re perbs]

ada adik kembar...tapi apasal tak sama warna baju...hehehe

[sutera kasih] said...[Re perbs]

mcm ramai blogger ada problem kamera, tertinggal kamera la..hehe
xpe, handphonde pon oke gak :)

yg tdg hitam tu putih giginya :P

NasZ said...[Re perbs]

kenangan yg rugi kalau tak diabadikan..

MOHD NASER.com

ArulchelseA said...[Re perbs]

selamt hari raya...

dhiera said...[Re perbs]

jadi la drpd tak da langsung kan?

aleen aiden said...[Re perbs]

huu,sadis gak 2 lupe bawak kamera.

Freaky said...[Re perbs]

macam mana ? best ke ada pertambahan dalam family ? hehe

sue perbs.. said...[Re perbs]

@Acikhehe.. kucing tinggal kat umah la.. tk dpt tgkp gamba skali

sue perbs.. said...[Re perbs]

@fieha, @Kancil 8349 kembar? hehe.. kembar tak seiras tu.. mane de kembar la

sue perbs.. said...[Re perbs]

@[sutera kasih] tu lah.. selalu bwk je kamera.. tahun ni pulak lupe..

hehe.. putih nye gigi die kan

sue perbs.. said...[Re perbs]

@NasZyeah.. kenangan hari raya.. stahun sekali

sue perbs.. said...[Re perbs]

@ArulchelseA selamat hari raya

sue perbs.. said...[Re perbs]

@dhiera, @aleen aiden kamera hp pon jdi la.. asalkan ade..

sue perbs.. said...[Re perbs]

@Freaky best.. family kecik je.. bile tmbh 1 lgi bru rasa smakin ramai