Sep 27, 2011

Dah okey..



Beberapa hari lepas mood agak down bila blog tak boleh masuk.. sekarang dah ok dah... mungkin masalah antivirus kot.. dah biasa dengan kaspersky bila tukar antivirus lain rasa tak biasa pulak.. 

HArini agak jauh aku berjalan.. pagi belajar kereta petang ada interview.. bila lah nak dapat lesen P ni.. huhu.. tadi masa memandu kat jalan raya aku tak sedar yang aku pegang stereng satu tangan je.. macam dah pro sangat lah tu?? ( ptuihh).. nasib baik cikgu yang mengajar tu tegur tadi.. kalau tidak memang dengan bongkak dan sombong lah aku memandu macam tu.. kalau test JPJ nanti macam mana la kan.. entah-entah nak toleh side miror pon takut.. takut nak tengok muka pehgawai JPJ tu..

masa balik dari kelas tadi ada dua kereta berlanggar.. tak ada yang mati cuma kereta tu la yang teruk.. bumper sampai tercabut.. cermin pecah.. nampak mangsa langgar macam Mat Salleh... berhati-hati di jalan raya ye.. tau lah korang ada lesen.. guna kan lesen sebaik mungkin... kereta besar dan laju macam mana pun, kalau dah eksiden hancur jugak.. 

Sekian.. selamat malam.. 







2 komen SUEPERBS...:

NasZ said...[Re perbs]

dasat2. saya masa training bawa kete dulu, fokus mata ke depan dan stereng tu genggam macam nak cabut bawa balik je.

MOHD NASER.com

SoLy SoLicious said...[Re perbs]

hati2 dijalan raya.... uhuhu...takot la test jpj ek