Sep 21, 2011

FB buat pembaharuan lagi... suka ke tak suka?



Siapa yang tengah online Facebook mesti perasan kelainan kat Facebook korang.. dulu masa dia buat pembaharuan kat bahagian chat, aku terus tak mau on chat dah.. aku akan hide bahagian chat tu.. macam serabut je chatbox dok kat tepi.. lagipun siapa la nak chat dengan aku ni ( hoho.. ayat sedih)

sebelum tu ada tak dapat email dari facebook macam ni..



yang ini aku suka.. Facebook akan hantar less email .. kalau dulu setiap kali ada notification, dia akan keluar kat email.. kali ni dia akan buat summary je.. dan sebab tu jugak inbox aku dah sampai 7000 lebih.. tu pun aku dah padam sikit-sikit.. dan iklan-iklan atau group update semua aku jadikan spam..  kalau tak memang penuh inbox dengan email dari Facebook..


Real time update..

kalau yang ini nak kata suka tak jugak.. tak suka pun tak jugak.. sebab benda ni kecik je.. tak bagi impact sangat kat pemandangan facebook tu.. boleh tengok status dan komen kawan-kawan.. ok la kot.. 


gambar uploaded

kalau korang perasan, bila upload gambo dia akan susun satu-satu.. tapi yang ni susunan dia lain sikit... dan dia akan lebih fokus kepada muka.. fuhh.. ni yang aku segan nak upload gambo dah lepas ni.. (ahaha)..


pembaharuan memang perlu untuk penambahbaikan.. cuma sama ada pembaharuan tu boleh diterima atau tidak.. sama juga seperti manusia.. manusia juga boleh berubah kan.. 








8 komen SUEPERBS...:

[sutera kasih] said...[Re perbs]

perasan2..perubhan FB bbaru kan..ada yg sy suka, ada yg sy tak suka hehe


my dear, thanks yeaaa sebab sudi join, x ramai yg join, jd byk lg space..sy dh masukkan blog awk dlm bloglist :)

azam said...[Re perbs]

patut pun....

xpe nak lawan dgn google nih

yen(toka ziizokukuto) said...[Re perbs]

wah entry pasal fb je,,tetap ada pengajaran,,,i like :),,thankzzz ,,btw salam kenal sis

yen(toka ziizokukuto) said...[Re perbs]

wah entry pasal fb je,,tetap ada pengajaran,,,i like :),,thankzzz ,,btw salam kenal sis

SoLy SoLicious said...[Re perbs]

x suke jugak..sgt tak suke!!

emy|farid said...[Re perbs]

x bpe nak suke la sue, cam memeningkan kepala hotak~

Shaherah said...[Re perbs]

x brapa nk suka.. sebab.. ape yg kte komen.. semua org boleh tahu.. hadoi.. >.<"

sue perbs.. said...[Re perbs]

@[sutera kasih] thanx ye msukkan blog ni dlm bloglist.. msukkan bloglist awak jugak