Dec 16, 2011

Tengok tak ? Jorge, Alexa & Eliana Narvaes di MHI..



Assalamualaikum dan salam sejahtera.. 

Siapa tahu Jorge, Alexa dan Eliana Narvaes ? anak beranak ni berasal dari San Diego.. keluarga yang agak popular di Youtube.. menggunakan akaun Youtube Realitychangers..

First time aku tengok video diorang , video yang diorang nyanyi lagu Home.. Suka sangat tengok video-video diorang .. Alexa (kakak) dan Eliana (adik).. comel sangat diorang ni.. hehe.. 

Pagi tadi sebelum pergi kerja ( not to say kerja la.. masih dalam training lagi ) , sempat lah jugak tengok Malaysia Hari Ini kat TV3.. awal-awal lagi diorang (pengacara MHI ) dah cakap yang Jorge, Alexa dan Eliana akan bersama melalui Skype.. Dalam pukul 8 baru start.. Well, aku sanggup tunggu okeyh.. selalunya pukul 8 aku dah gerak pergi kerja dah.. tapi tadi gerak lambat sikit.. nasib baik sempat sampai sebelum pukul 9 tadi.. huhu

Untuk yang terlepas, tengok lah ni...








3 komen SUEPERBS...:

alif ismail said...[Re perbs]

salam...

datang sini jalan-jalan sebab nak tanye pendapat...

http://bloggeralif.blogspot.com/2011/12/lelaki-jambu-vs-lelaki-macho.html

fathiahRAIHANA said...[Re perbs]

MHI dah mcm oprah winfrey show plak eh
hihi

sue perbs.. said...[Re perbs]

@fathiahRAIHANA hihi.. ye tak ye