Dec 14, 2011

Nak bagi free tapi tarik balik...


Assalamualaikum dan salam sejahatera..

Kalau ada benda free laju je kan.. wo.. dapat makan free siapa tak nak weh.. tambah-tambah lagi orang-orang tak berduit macam aku ni.. huhu..  ada kawan belanja mesti nak je..

Pagi tadi kat FB ada post gambar voucher ni.. Free set Double Zinger burger dengan sebarang pembelian..



Sekejap je dah tersebar luas gambar voucher ni .. cuma print colour kupon tu dan boleh redeem kat mana-mana restoran KFC.. sah sehingga 15 Januari 2012.. (aku pon share kat gambo tu kat wall aku okeyh.. )

Belum sempat nak print, dapat pulak berita yang KFC batalkan promosi tu.. .



“Dear KFC Fans, Due to the overwhelming response on the FREE Double Zinger Burger Combo online voucher, we would like to inform that the allocated stocks for this online promotion is FINISHED! We REGRET for any inconvenience caused and we THANK YOU for all your support. Please look out for more amazing deals from us very soon!:)” - KFC Malaysia



laaa... boleh pulak macam tu.. tu lah, kalau nak buat promosi buat lah betul-betul.. kalau kat nternet ni memang laju je tersebar.. saja ke nak mainkan pelanggan?? hmm..


sumber berita



4 komen SUEPERBS...:

Azza Azman said...[Re perbs]

ish apalah KFC ni...lempang karang nak? hehehe...

miss Fyqa said...[Re perbs]

eee.. tak baik tau wat cam tu..

Ct Aja said...[Re perbs]

alaa rugila cam2 kan..kalau tidak mesti penuh kfc tu..hihiih

Cik Sibuk said...[Re perbs]

akenaa..hampeh betul kfc ni.
boleh pulak main tarik2..dorang ni sebelum buat promosi tak pikir dulu ke..