Dec 11, 2011

Random update.. Bila line dah slow..


Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Ye.. Aku agak jarang nak update semenjak dua tiga menjak ni.. mana tak nya, line ternet dah semakin slow.. nak bukak email pun hampir setengah jam.. huh.. 

So, aku offline terus.. walaupun sebenarnya agak rasa bersalah tak dapat nak menjengah blog-blog korang.. sory kawan-kawan bloggers semua..

Bila tak dapat nak online, aku suka tengok cerita .. tak kisah la drama atau movie.. oh ye.. sekarang ni aku tengah tengok cerita Devil beside you... cerita Taiwan.. dah lama kot cerita ni.. cerita yang dah lama tersimpan dalam hard disk.. tapi tak pernah tengok-tengok lagi..







Dari kelmarin dok menghadap cerita ni, tapi tak habis-habis lagi.. eh kau ni agak-agak la nak habiskan dalam masa sehari.. 20 episod kot.. hoho.. macam tak ada benda lain kau nak buat tiap-tiap hari.. dok menghadap laptop je.. berpada-pada lah kan...  ( hehe..  tngh bercakap dengan diri sendiri .. )


kann..  dah start slow dah ternet ni... ok lah.. selamat malam.. n selamat bercuti orang-orang Selangor.. esok cuti... jom jalan2.. ^_*



10 komen SUEPERBS...:

Prince said...[Re perbs]

Tu la hari2 ngadap leptop je keje. Internet slow blh layan cite Korea pla kan.
Buat la aktiviti sukan dan riadah pla, sihatkan jasmani dan rohani :)

Teenager Housemaid said...[Re perbs]

cite ni best..suke tgk cite ni..hoho..

aleen aiden said...[Re perbs]

aishhh nak rase besalah knape pulak dah..dont be. :)

lieynanilaz said...[Re perbs]

lama x layan movie....sementara ada masa ni buatlah apa-apa yang sue suka..:)

Ct Aja said...[Re perbs]

jeles sbb tak cuti..hiihih

sue perbs.. said...[Re perbs]

@Prince hahaha.. aduh..

sue perbs.. said...[Re perbs]

@Teenager Housemaid dh tngk ye. hehe.. best gak la

sue perbs.. said...[Re perbs]

@aleen aiden emm.. baik lah.. hehe

sue perbs.. said...[Re perbs]

@lieynanilaz thanks

sue perbs.. said...[Re perbs]

@Ct Aja jngn jeles2.. sehari je cuti.. hehe