Dec 13, 2011

Cinta Elysa episod akhir.. macam mana? ok?


Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Kembali menulis.. line dah ok kot.. huhu.. aku tengok cerita Cinta Elysa tadi.. dah episod akhir dah.. hmmm.. boleh la ending dia.. yang jahat kena tangkap.. Aril dan Elysa tak jadi cerai.. Mak Elysa pun akhirnya dah terima Aril.. Happy ending..

Well, entah kenapa semangat pulak tengok cerita ni.. tak pernah miss kot episod pertama sampai akhir.. dan ada satu hari tu, aku dah tunggu depan tv nak tengok cerita ni, tiba-tiba tak siar pulak pasal ada siaran langsung perhimpunan agung .. marah kot masa tu.. haha.. ( tah pape ^_< )

Elysa dan Aril... ( gambar credit to FB)


Johan Asari peluk Fasha Sandha? hmm.. no komen la.. fikir la sendiri.. huhu..

kesimpulannya, aku lagi suka tengok Johan Asari pegang watak Botak dari Aril.. boleh ke? pon boleyh laa....





Nak tengok atau kot-kot nak download cerita Cinta Elysa boleh pergi kat channel Youtube Youtube


5 komen SUEPERBS...:

Hans Mohd said...[Re perbs]

sekeras bagaimanapun hati seorang insan, akhirnya lembut...

cinta itu sememangnya buta, cinta tak mengenal siapa.

alif ismail said...[Re perbs]

besh ke cite ni...tak penah tengok pun..huhu..

fiqah said...[Re perbs]

sy sokong smua apa yg awk ckp tuan blog :)

Teenager Housemaid said...[Re perbs]

tak tengok sebab tak minat fasha sandha heheheh

Pen Biru said...[Re perbs]

tengok sbb suka kat johan tu..fasha??..tak minat